Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Торо признай си - единственото което запомни от фестивала са cosplayer-ките, promoter-ките и "обикновените" фенки.Аз винаги съм ги играл с удоволствие, без да съм луд фен на поредицата, като разбира се някои заглавия ми допадат повече от останалите. Говорейки за фенщина, аз съм фен и признателен на труда и постиженията на Иън, повече от колкото на конкретните му книги-игри. Все пак той е вдъхновил хората, които са ме вдъхновили. В началото на жанра Гората на обречените ми беше страшно интересна, от следващите сякаш най-много ме зарибиха Боец на колела и Градът на крадците, но си спомням как разчертавах картите на всичките тези книги.
Относно забележките на vg, никой не би трябвало да лети в облаците и да очаква чудеса, но пък ако сме заблудили някого, че ни е свалял звезди и обещавал някакви утопични благинки, не е вярно, нито е демонстрирал някакъв фалшив интерес. Но пък си беше очевидно, че му беше интересно какво и как се е случвало и се случва в жанра, че оцени качествата и достойнствата на Таласъмчето и ПГ най-малкото и т.н.
След като мина веднъж и се заговорихме в петък, разделихме се и продължи да разглежда, след което се върна отново при нас, говорихме си още доста и така. Събота дойде преди лекцията си, отдели си цялото възможно време сутринта и искаше да си говорим още, затова го придружих към GDS-а, където обсъждахме жанра около 40 минути двамата в залата, докато чакахме организаторите. След лекцията трябваше спешно да го оставя за момент, отидох до колата и го заварих пак на щанда при нас. Това не е отбиване на номера, едно посещение от четирите пак би било достатъчно уважнително за ситуацията.
Всякакви обидни и гротескни определения са много не на място, непредизвикани от нищо. С удоволствие подписа всичките ни пиратски книжки, беше супер свестен по държание, никакво високомерие или каквото и да било в тази посока, с изключително чувство за хумор и интересен събеседник с явен интерес по темите, които обсъждахме. Наистина заслужава уважението, с което се ползва и ще ви държа в течение с развитието на нещата
Бъркаш ги с Избери своето отегчение.Ами, добре, мислех си, че на този форум ББ е синоним на боклук.
Ами, добре, мислех си, че на този форум ББ е синоним на боклук.
Напълно отричам : !Торо признай си - единственото което запомни от фестивала са cosplayer-ките, promoter-ките и "обикновените" фенки.
groups.yahoo.com/neo/groups/game ... pics/10702I also appreciated seeing the cover of the French edition of Magehunter. I
wasn't even aware of its existence. Certainly never received any money.
Steve Jackson, who handles all foreign FF royalties, was kind enough to
tell me that there were no foreign royalties for any of my books.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas