Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Двайсет години след като любимото хоби се появи в България, и близо десет, след като залезе
безславно, една група фенове–ентусиасти се обедини около идеята да върнат интереса към стария жанр.
Появи се Сайта – knigi-igri.net, появи се и прилежащия към него форум (последния се появи заедно с прилежащите по традиция към всякакви форуми драми и вълнения).
И за наша всеобща радоста се оказа, че хората не са забравили книгите.
Нови книги обаче, отдавна не бяха излизали.
Последнното не ми се струваше неприятен, а по-скоро бях безразличен, защото не пиех алкохол....
Запиши си кодова дума “сянка”
Ако имаш кодова дума “метла” и решиш да дадеш за пример Калия, мини на 149./Ако имаш кодова дума “вино” и решиш да насочиш разговора към Магдалена, премини на 40./В противен случай, отидина 41.
Проснах се на земята, обърнах се по гръб и последното, което видях бе острието на брадвата, забиваща се в корема ми.
Не бяха срещнали особени препятствия, нито при преминаването през прохода, нито при прекосяването на голямата река.
- Странно – наруши тишината Слинджак – вече пет дена сме из тия земи, но Орки не се виждат.
Макар и на косъм, успях да уцеля брадвата преди да ми е разцепила черепа.
На около двадесет метра пред мен, между дърветата, забелязах шаман, който беше вперил поглед в мен, очевидно замисляше нещо пагубно за здравето ми, докато правеше някакви странни жестове.
Тъкмо стигнаха до билото на поредния хълм, когато усети шаманите.
Проследих го с поглед как отиде до спътниците си, размениха си няколко реплики и се насочиха към нас.
момента, в който се засили към мъжа, Сгнарк усети, че е направил глупост.
Глупост, и то от големите.
Ямон светкавичво измъкна кама, и със смъртоносна точност я запрати в гърлото на съдията.
Кого беше настроил срещу се бе си съдията?
Намръщения зае бойна сойка срещу нападателите, вдигнал страшния си меч.
Въпреки, че може да ходи без никакви проблеми, мъжът предпочита да прекарва времето си в старомодно инвалидно кресло, задвижвано от обикновен електрически двигател.
Мъжът беше стар, много по-стар отколкото изглеждаше и отколкото някой можеше да си представи. Поколения наред неговият род беше управлявал колонията. Сега всичките му роднини спяха в хибернатора, загубили желание за живот, но нямащи смелост да се откажат завинаги от него. Единствен той все още си намираше причини да отлага неизбежното и колебаещата се пред вратата жена беше една от тези причини.
- Влизай вече, момиче - тихо произнася мъжът - зная, че си пред вратата и зная, че можеш да ме чуеш. Хайде, не карай стария човек да чака.
Докато отваря вратата и влиза все още не можеше да реши какво да прави…
Бях се нагледал на жалката картина, което представляваха хората там.
Прибиха ме зверски без да обелят нито дума. Незнам дали знаеха, кой съм, нито се интересувах. Почуствах...
Скоро падна гъста мъгла и ми беше трудно да виждам, накъде вървя.
Ако играча е 6 или по-голямо ниво, има право да прескочи битката по желание.
Значи иска артефакт от култа на онова човешко божество – ами ще го търсиш. Кимваш кратко.
Тя грейва в безумна усмивка, показвайки венците си и започва да гали зъбът с умиление.
Вие наистина ли сте имали коректор?
(Понеже по нищо не личи!)
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas