Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Желаещите да станат писатели на книги-игри са... вече във форума. Ако ще рекламираш тук софта си, то трябва да контактнеш управата и да се договорите за формата с тях. Другаде където ще рекламираш - по същия начин. Ако ще е в някой сайт като партньори, то трябва да видиш какви са техните правила, банери, ленти. Ако ще е по други форуми - подписи в коменарите... Можеш да пробваш и с платена реклама из лицевата книга, някакви други сайтове. Без да знаеш къде ще рекламираш, не можеш да направиш уместна реклама. Без да знаеш на кого ще рекламираш не можеш да таргетираш правилно самата реклама.>Форматът на рекламата трябва да отговаря на мястото, където ще се помещава.
Много добра забележка на място. Относно таргет групата това са желаещите да станат писатели на книги игри. Относно мястото - по-добре ти дай предложения, защото за момента не съм мислил в това направление, а и за разлика от теб маркетинг не съм учил дори и малко
На схемата си посочил неща, които излизат от "Епизоди". По никакъв начин не си казал, че това е функционалост, свързана с тях. Имаш ли за себе си идея как е това "някак", като начин, по който се посочват функционалностите?>Рекламата трябва да е свързана с функционалността.
Точно това съм показал на схемата. Имаме възел "Епизоди" и от него се посочват някак функционалностите "Групиране", "Етикетирани" и "Подбиране". Това всъщност са единственото реализирано до момента.
Така наречения "човек художник" не е този, който ти трябва за рекламата. Той би бил изпълнител на заданието. Преди да се пристъпи към изпълнението на художника, трябва ти друг, който да я измисли и композира. Чак тогава художникът може да пристъпи към работа и да създаде. С други думи ти трябва специалист, който да разработи маркетинговата страна на продукта ти. Лого, слоган, концепция... Не знам си какво още там. Понякога едно семпло кръгче или няколко семпли кръгчета могат да са достатъчни, за да се запомни продукта.>Горното кръгче със стрелките... малко ми напомня на иконката на джендерастите или на феминистките...
Това което представям реално не е част от рекламата, а е само схема на съдържанието, което трябва да се помества. Човекът художник, който в бъдеще ще прави рекламата сам ще си реши кое как да разположи, стига основното съдържание да е представено. Естествено е, че едно семпло кръгче не е тематично свързано с книгите игри - трябва нещо по-впечатляващо...
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas