Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Андерсен (най-популярни за мен) - „Храбрият оловен войник“, „Снежната царица“, „Малката русалка“, „Палечка“, „Малката кибритопродавачка“, „Грозното патенце“.Почти всички заглавия на детски книжки, които ми изникват в съзнанието звучат доста сходно. Изключение е само Мечо Пух.
Може би няма да ти хареса това, което ще напиша, но аз не харесвам подходът на западната медицина. Причината за повечето придобити заболявания са погрешен начин на живот и болестта е вид сигнализация на организма, че правиш нещо погрешно. Западната медицина се опитва да тушира симпотимите (в някои случаи цял живот) без да лекува първоизточника на заболяването, често водейки и до опасни странични ефекти. Като цяло забелязвам, че децата на приятели са постоянно болни и са постоянно на антибиотици. Явно някъде нещо не е наред.
Ще ме извиняваш, но това на Андерсън и Братя Грим въобще не са детски приказки (впрочем и Алиса, която аз споменах) и нямам идея защо ги четат на децата.
Андерсен (най-популярни за мен) - „Храбрият оловен войник“, „Снежната царица“, „Малката русалка“, „Палечка“, „Малката кибритопродавачка“, „Грозното патенце“.Почти всички заглавия на детски книжки, които ми изникват в съзнанието звучат доста сходно. Изключение е само Мечо Пух.
Братя грим (най-популярни за мен) - Белоснежка и Червенорозка, Бременските градски музиканти, Вълкът и седемте козлета, Красавицата и звярът, Румпелщилцхен, Пепеляшка, Печката, Рапунцел, Снежанка и седемте джуджета, Спящата красавица, Хензел и Гретел, Храбрият млад шивач, Цар Дроздобрад, Червената шапчица.
Хобит, Малкия принц (от тези с продажби над 100М).
Ще приема за отговора на въпроса "Струва ми се по-застъпено приказките да са с дълги имена, ама не се бях замислял".
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas