Получени "Благодаря": 818
Какви викове, кво поведение, това не е ли културно мероприятие??От друга страна не знам на колко други места ще ни издържат до малките часове, с виковете и крясъците, песните и въобще целия хаос
P.S. Ясно, че досегашната станция е скапана, но на по цивилизованите станции предполагам ще изискват и по различно поведение на гостуващите.![]()
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Какви викове, кво поведение, това не е ли културно мероприятие??
Аз на викове и крясъци мога да се насладя и на други места...
Абе не знам дали на станцията, където се провежда Зимната Таласъмия е удачно място. Първо, че е доста отдалечена от останалите станции 0 доста в тъча е. Второ, че е с малък капацитет - за 40 души мисля. Останалите 30 - 40 души ще трябва да си търсят място другаде.
Досегшната станция беше удачна с това, че има хубава полянка пред нея, на която на практика се развива цялото мероприятие. От друга страна не знам на колко други места ще ни издържат до малките часове, с виковете и крясъците, песните и въобще целия хаос
P.S. Ясно, че досегашната станция е скапана, но на по цивилизованите станции предполагам ще изискват и по различно поведение на гостуващите.![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas