Любо, съдя от няколкото коментара на авторите, които прочетох в различни форумни теми, а и от това, което съм си говорил с Пепи и Димо.
Мнението ми за книгите - игри на Майкъл Майндкрайм е, че повечето от тях са боклуци,
но се намират и добри като „Златният оракул” и „Боговете на футбола”.
Любомир Лисичков, Стара Загора
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Тогава писма до конкретно издателство пишеха главно хора "фенове" на това издателство и авторите му. Специално в МЕГА идваха много малко критични писма, под 1 или 2%.
ОО имаше критика помня даже че Плеяда бяха обещали да не издават споменатите трима автори ама по късно си нарушиха обещанието.
В МЕГАИГРА на "Мега" и се отнасяше за "Пръстен на острова" на Сим и Гатлинг.Да. В Мегаигри беше и се отнасяше за онзи разказа игра, за острова, където първи започна Грег Гатлинг, а след това продължи Сим или беше обратното.
И ще помоля да се придържате към темата
Прочетох днес всичките епизоди и си прав, че единствено логично се стига до 80 след 70-ти епизод. Може би 70 е бил първоначален край, а случката след 80 е била добавена по-късно, но е забравена препратката.
Всъщност, докато проверявах всеки епизод, намерих и още една серия от 12 епизода, започващи от 62, към който също няма препратка. Тук съм 100% сигурен, че от 29 се отива на този 62, но отново е забравено и е посочен направо лошият край на 68. Но за тази серия няма особено значение, защото и при двете разклонения умираш. Ето пълната диаграма, която е малко омазана, ама пак става. Мислех, че ще стане нещо като спирала около 1, но после разбрах, че всичко води до 54.
Със сигурност са по-добрата половина от творбите на въпросния творец."Дуел в Дълбините" и "Джунглата", поразително ми напомнят за книгите на Сим Николов. Добра литература - нула игра. Ако ви кефи да четете за тайни агенти и пр, това е вашата книга, но ако търсите игра -откажете се навреме
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas