Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ха, май не само аз съм препрочел Тъмната страна наскоро
Само благодарение на това успях да разбера всяка от точките на Regina.
Ако някой от вас стигне дотам, ще бъда лично отговорен и ще трябва да помогна и аз в търсенето на екзорсист.
В зависимост от залозите и опонента, това може да е добре или злеНо така е по-добре, много съм зле на карти.
![]()
13. Независимо какво правиш през деня, си слагаш ОЦЕНКА за всяко нещо и вечер изчисляваш колко успешно си се справил.
Ей това ако е изпълнено, със сигурност си обсебен от нещо друго, но да видим някой ще познае лиВсяко твое гадже се казва Мери, Мария или подобно
Няма връзка с темата. Просто е любопитно съвпадение - няма смисъл да ви отегчавам с обяснения.Meriadoc, компетентните хора си траят, не ме дръж в напрежение. Или пропускаш другата жена, или не знам какво искаш да кажеш.
Ей това ако е изпълнено, със сигурност си обсебен от нещо друго, но да видим някой ще познае лиВсяко твое гадже се казва Мери, Мария или подобно
Със сигурност има компетентни хора във форума.
На жадната за знания младеж от старите фенове на книги игри.
Тук на шевернайсти апруст илядодеветстотиндеведесеипетнайста доблестно ля кръвта си и се вдъхнови за литературно-геймърски подвизи ухапаният от нечестив звяр Димитър "Майндкрайм" Славейков, автор на "Тъмната страна на Земята". Вечна слава!
Асене, дотук съм спокоен, няма да се занимаваме с екзорсизъм. Но не съм доволен - искаше ми се да има толкова щастливо обсебени от Майкъл Майндкрайм хора, че да не им трябва екзорсист.
Regina, приложената карта в първата част на Тъмната земя отговаря точно на едно място в София. Булеварда е Дондуков, надолу се спуска Бяло море, първата успоредна на Дондуков е Чаталджа, втората е Стара планина, а виещата се уличка е Панайот Волов.
....
Не си срещнала подходящото момче за нощни разходки или не си осъзнала, че ти е нужно такова, за да преживееш приключение.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas