Да допълня. Тед Грей, известен повече като Божидар Грозданов и сам наричащ се Баве тази година изби всички рибни пасажи - отново стана лауреат на конкурска Таласъмия (ЗА ПЕТИ ПЪТ!!!) и взе трето място в международния литературен конкурс "Златен Кан", очакват се още публикации до края на годината. Автор е на романа Господари на Мрамора и на сборник разкази, скоро ще пуска още един роман.
Я пусни по конкретно инфо за книгите му? Кой ги е издавал, кога, къде се намират, апокрифни ли са или ги има по книжарниците и всъщност с какво име пише?
Ако ти се занимава, разбира се
Благодаря предварително
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Наричали горгоните ужасяващи господари на мрамора. Безмилостни, безсърдечни, безсмъртни - тези жестоки създания предизвиквали стотици войни и със своята арогантност потапяли в хаос целия свят.
Един човек, магнетично привлечен от древните легенди, тръгва да ги открие и да разбере истината за тях. Пътят го води от чудния свят на Ендивал, отвъд границите на въображението, през прокълнатия от божествата континент Бенека, до самото сърце на Империята на горгоните. Ще остане ли човек след срещата си с тях, или ще бъде превърнат в нещо различно?...
Нямах предвид само тази игра, а ролевите игри изобщо.не си изпуснал нищо - Ендивал е бездарна и неигруема игра
За сметка на това не казахте нищо за Сърцето на Скиталеца отвъдНа Павлова се бях излъгал да купя 2 книжки. Първата беше Номад, и беше доста наивна, клиширана и разтегната. Напълно посредствено и забравимо четиво. Ако беше книга-игра нямаше да ми пука, но като обикновена книга недостатъците лъсваха доста сериозно.
Втората книжка беше Войнът на Светлината. Гнусна, гадна, тъпа и безмислена история. Книгата която Стивън Кинг не би написал и с мозъчна травма.
Честно казано, Павлова ме отказа от българските автори за доста сериозен период от време.
Ето и нещо от мен извън интерактивния жанр.
www.knigite.bg/calendar.php?bid=564
Участвам за трета поредна година в изданието "Алманах Нова Българска Литература - том Проза" (2011), този път с три разказа. Алманахът не е с фантастична насоченост (макар да се срещат и такива разкази вътре) и не знам доколко ще ви е интересен, но съм попадал и на добри неща в предните броеве, а и като цяло обичам да се запознавам с голям брой автори, дори и да не са професионални. Ето този е един от любимите ми български разкази изобщо, мисля че беше от първия Алманах (2009):
www.bukvite.eu/poem.php?docid=75055
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas