Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Извинения също за Branimer и Satanic Slayer, затова че като kaloyannk казах, че зад този ник стоят Cliff_Burton, Branimer и Satanic Slayer и за всичко останало (в петък ако успея да дойда на сбирката бирата е от мен).
Откъде знаеш, че Зебг е знаел кой точно стои зад псевдонима?Само не разбрах за какво е бана след като ти и досега знаеше, кой стои зад псевдонима
Извинения също за Branimer и Satanic Slayer, затова че като kaloyannk казах, че зад този ник стоят Cliff_Burton, Branimer и Satanic Slayer и за всичко останало (в петък ако успея да дойда на сбирката бирата е от мен).
Малко ти е бирата - и мезетата ще са от теб. За такива експерименти ако ти се размине боя, пак трябва да се радваш. Другия, дето го криеш случайно да не е видния другар и бивш потребител на форума Калин Ненов?
Благодаря, че се разкри този жизненоважен за мен въпрос. Само за Шангри ме е яд.
Безсмислието в колекционирането си е по "дефоут", така че нямаше какво да се "показва" този експеримент . Колекционерите много добре си го знаят. Идеята на колекционирането, според мен, е да събираш бройки от нещо, което нямаш, а не да подбираш най-доброто от него. Сещам се за един, мисля че беше американец, който събира колекционерски издания на игри, но не ги отваря и трупа кашони вкъщи. Аз, като един от тези колекционери, ще ти кажа само, че не приемам извиненията.
Днес Клиф ще може да отговаря на въпроси. От утре му се налага 10 дневен бан.
Ей го,
и Никсата казва, че Зебг е знаел кой е (кои са). Странно.
Cliff_Burton,
Понеже не съм сигурен, че Шангри влиза във форума и следователно може да не прочете тази тема и съпътстващото извинение, искам да помоля да му пишеш ЛС или имейл (ако нямаш нищо против).
Благодаря предварително.
Длъжен съм да те оплюя публично теб и този в сянка. Понякога троленето излиза извън граници и вие наистина прекалихте.
Особено покрай случката с Шангри ви бях бесен и само защото се бях обещал не ви разкрих още тогава. Сега съжалявам, че не съм. Може би Шангри нямаше да приключи с форума заради вашето лигавене.
Това оправдание с колекционерите е страшно нелепо. Колекционерите могат ако искат да дадат не само 500, а и 1000 лв. Те затова са колеционери. Направили сте го да се гаврите с тях, но надали щеше да ви е приятно ако вие бяхте на тяхно място.
За мен 10 дневен бан не е нищо. Предлагам всеки от тях да обработи по 10 книги-игри в състояние pdf с хиперлинкове и тогава ще им се отмени бана. Другият като иска да остане анонимен, тогава Клиф да предаде 20 книги.
Според и този в сянка трябва да бъде баннат. Никола и другите собственици знаят кой е.
Ей го,
Cliff_Burton,
Понеже не съм сигурен, че Шангри влиза във форума и следователно може да не прочете тази тема и съпътстващото извинение, искам да помоля да му пишеш ЛС или имейл (ако нямаш нищо против).
Благодаря предварително.
Ей го,
Cliff_Burton,
Благодаря предварително.
Кирчо, лошото е че ТЕ продължават да упорстват, че кажи-речи нямат вина за случилото се с Шангри..... че биха опонирали за забраната дори с истинските си никове. Ами да го бяха правили само през тях, а не през фалшиви самоличности. И при това, че Шангри ги беше разкрил, че са измамници с "Мъдростта на царя", тъй като във файла, който Колийн беше пратил и който уж беше набирал на ръка имаше същите правописни грешки като във версията на хартия. Затова и тогава реагира така остро срещу това Мъдростта на царя да е в списъка с книги от Старата вълна. И от там се получи цялата "драма"...
Опонирал съм за забраната основно с истинския си ник ако не помниш. И пак с истинския си ник опонирам срещу забраната в каталога да присъстват четирите религиозни книги. А в каталога има книги както от старата, така и от новата вълна...
Опонирал съм за забраната основно с истинския си ник ако не помниш. И пак с истинския си ник опонирам срещу забраната в каталога да присъстват четирите религиозни книги. А в каталога има книги както от старата, така и от новата вълна...
E, да. Ама опонираше И ОТ фалшивата си самоличност за повече драматизъм. Та потребителите да почнат да се палят за някакви нарушени и отнети им права от "злодея" Шангри...
Поне това можеше да го спестиш. И защо тогава "Колийн" не си призна, че е изфабрикувал "Мъдростта на царя" и че тази книга-игра не е от Старата вълна? А продължи да се прави на горката, невинна жертва...
П.П. А и по-горе написа само "И мен ме е яд за Шангри". Т.е нито съжаляваш, нито му се извиняваш. Просто те е яд, че вече не дигитализира ли?
Първо дължа специални извинения на Шангри. Човекът направил толкова много за дигитализацията! Надявам се след това признание да се върне и да продължи страхотната си работа. Извиненията ми са заради криенето зад ника kaloyannk, а не за позицията ми относно забранените книги.
Съжалявам, не поддържам никаква връзка с Шангри. Знам само, че е положил много труд по КИ. Просто се надявам, че с имейлите има по-голям шанс да се стигне до него.Нямам нищо против, ще му пиша мейл (имаш ли идея дали мейла, с който е регистриран дали го чете?)
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas