• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
За авторите и художниците
/
Отношенията Блонд и Уейн

Отношенията Блонд и Уейн

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
02 Мар 2015 18:40
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 438
Topic Author
Отношенията Блонд и Уейн #102801

Ейдриън Уейн писа: писа:
Мерси, въпросният "първи демон" Сийморк и цялото начало на серията/книгата е писано изцяло от мен.

Обратното, краят на 4та книга/серията с тотално незаплашителната мечка - от Боби.

Може ли някой да ми посочи мнение на Уейн, според което нещо тъпо, грешно или скучно в писанията на дуета да е писано от него, а не от Блонд?

* Редактирах това мнение, защото то беше отцепено от тема, в която Уейн за пореден път хвърля вината за нещо некачествено върху Блонд.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

02 Мар 2015 18:57
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 82
Отношенията Блонд и Уейн #102804
Ами вече и вие знаете, никога не е било тайна.

Mindcrime писа: писа:
Може ли някой да ми посочи мнение на Уейн, според което нещо тъпо, грешно или скучно в писанията на дуета да е писано от него, а не от Блонд?

Може ли някой да ми посочи предговор на Мишо Славейков, според който нещо тъпо, грешно или скучно в писанията на съавтора му Стюърт Дарк да е попречило на Майндкрайм да го обяви за гениален автор? :-)

ПП: Торо, преместването на хейтърско мнение в нова тема в нов подфорум не е особена модерация :wink: предвид, че така му отдаваш смешно внимание и ми отнемаш възможността да му отговоря, както си мога (по-горе) :-)

02 Мар 2015 19:03
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
Отношенията Блонд и Уейн #102807

shayhiri писа: писа:
И аз се размазах напълно навремето, голям кеф беше да чета нещо на Боби в завършен вид (дотогава десетина книги ги пишехме и обработвахме заедно в движение). А и беше (неслучайно) точно на любимата ми тема и с любимата ми тогава тактическа игра. 8-)

Избери своето приключение

02 Мар 2015 19:09
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 289
Отношенията Блонд и Уейн #102809
В това мнение само го похвалва. Не казва "тук Боби го е написал по-хубаво от мен." :grin:

02 Мар 2015 19:13
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Отношенията Блонд и Уейн #102812
Ами то като изречението на Майкъл е зле конструирано, защо да не дам едно похвално от Уейн към Блонд.

02 Мар 2015 19:21
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Topic Author
Отношенията Блонд и Уейн #102815
Хайде пак се започна троленето...

SatanicSlayer цитира нещо отнякъде си... поне да беше посочил темата, за да стане ясно дали случайно не му е адекватен цитата.

Уейн отново се опитва да бъде оригинален по глупав начин. Стюърт Дарк е друг мой псевдоним, не ми е съавтор и не виждам аналогията с произведенията на дуета Уейн-Блонд.

С идиоти като Уейн и Танера, не виждам как форумът би станал приятно място за общуване.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

02 Мар 2015 19:27
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Topic Author
Отношенията Блонд и Уейн #102817
А когато човек си даде труда да провери откъде е цитата на SatanicSlayer, без особена изненада ще установи, че момчето отново се е объркало. Което, разбира се, не му пречи да раздава оценки за това какви изречения пиша.

Hater

02 Мар 2015 19:36
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Отношенията Блонд и Уейн #102821

Хайде пак се започна троленето...

SatanicSlayer цитира нещо отнякъде си... поне да беше посочил темата, за да стане ясно дали случайно не му е адекватен цитата.

Уейн отново се опитва да бъде оригинален по глупав начин. Стюърт Дарк е друг мой псевдоним, не ми е съавтор и не виждам аналогията с произведенията на дуета Уейн-Блонд.

С идиоти като Уейн и Танера, не виждам как форумът би станал приятно място за общуване.

Признавам си, че е тролене. Мерси за епитета.

А ако си беше направил труда да прочетеш първите мнения от темата за Синът на пустинята, откъдето беше започнал онзи спор за анкетата отпреди 3 години нямаше да си невеж и да пишеш това мнение.

02 Мар 2015 19:58
gbm's Avatar
gbm
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 403
Отношенията Блонд и Уейн #102826

... Може ли някой да ми посочи мнение на Уейн, според което нещо тъпо, грешно или скучно в писанията на дуета да е писано от него, а не от Блонд?
Алекс, да знаеш, че напоследък наистина го правиш това. Където има критика все е "по вина на Блонд". За по-рано не мога да кажа. Не ми е правило впечатление. Може и така да е. Ти по-добре знаеш кой каква част е писал.

07 Мар 2015 00:07
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 526
Отношенията Блонд и Уейн #103486
АБе не че нещо ама Блонд порецака нещата. Убийство в Белскейд беше добро, но Уейн сякаш ми каза, че двамата са я правили донякъде. Синът на пустинята и Пустинен огън имаха учудващо кратки епизоди това ми направи впечатление тогава.
Иначе ми харесаха...
Но за Мъртвите автори или добро или нищо...

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

07 Мар 2015 00:30
Zort's Avatar
Zort
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 233
Отношенията Блонд и Уейн #103489

Rahvin писа: писа:
Но за Мъртвите автори или добро или нищо...

ШШШт, Рахвине, направо ме размазваш! :lol: Пък и как не те е срам! Човека слава Богу е жив, а ти го изпрати, че без малко и едно :

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen., да му кажеш!

"Intellect is invisible to the man who has none".

07 Мар 2015 00:34
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Отношенията Блонд и Уейн #103491
Специално конкретизирах автор, той може да си е жив, ама авторлъка му се върна на нивото на моя в осми към девети клас. Приказки за въздууууушни кораби. Звучи грубо ама наркотиците наистина не прощават....

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

07 Мар 2015 09:15
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 710
Отношенията Блонд и Уейн #103500

Специално конкретизирах автор, той може да си е жив, ама авторлъка му се върна на нивото на моя в осми към девети клас. Приказки за въздууууушни кораби. Звучи грубо ама наркотиците наистина не прощават....
Какви въздушни кораби е творил Блонд? Последно си спомням на корицата на "Наследникът" въздушен кораб, но тя е от Колин?

07 Мар 2015 14:28
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Отношенията Блонд и Уейн #103503
Ооо не. Не говоря за КИ. Блонд реши да премине към сериозната литература. При което се хвана и написа серия съвременни приказки. Не са лоши, бих ги чел на момиченца между 10 и 13 години...
Аз си купих разширеното издание с новите истории. Еми.... щеше да е интересна КИ. Заради това че е писъл КИ, той не можеше да пише дълги текстове. Всичко изглежда много приятно е за правено за приключение, като приказки те оставя с особен вкус в мозъка... Какво всъщност четеш???!

07 Мар 2015 14:56
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 24
Отношенията Блонд и Уейн #103504

Ооо не. Не говоря за КИ. Блонд реши да премине към сериозната литература. При което се хвана и написа серия съвременни приказки. Не са лоши, бих ги чел на момиченца между 10 и 13 години...
Аз си купих разширеното издание с новите истории. Еми.... щеше да е интересна КИ. Заради това че е писъл КИ, той не можеше да пише дълги текстове. Всичко изглежда много приятно е за правено за приключение, като приказки те оставя с особен вкус в мозъка... Какво всъщност четеш???!

ако визираш приказките от белегаст 12+3 те подкрепям напълно. чудесна книга-игра щеше да излезе от това и като фен на "1001 кули" и "храма на чудесата" силно се надявах на този сборник, ама...

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
За авторите и художниците
/
Отношенията Блонд и Уейн
Time to create page: 0.073 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• "Мината на Орките" е вече налична за сва... (3 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Дигитални книги-игри
    • от Ал Торо
    • Yesterday 21:52
    • Кой какви неща е намерил в нета (665 Мнения)
    • в ОБЩИ ФОРУМИ / Общи приказки
    • от kiril_ps
    • Yesterday 16:34
    • Пролетен базар на книгата 2022 г. (4 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Събития
    • от Efix7
    • Yesterday 12:48

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg