Това е точно така, факт. Аз затова не бих изтрил нищо от никого - освен ако не искам да му направя услуга.Води то сегашния нездрав интерес към изтритата "злободневна" тема. А също така "измива очите" на нарочения за нарушител потребител, затърквайки всякакви следи от словесните му изблици.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Напротив, типичен е за мен този коментар, освен ако освен учтивост и уважение, не ми се отрича и сарказъм и ирония.
Никой не ми е свил акаунта, hameleona се шегуваше.
Затриха едно прекалено директно мое мнение, но после се постарах да не давам на Ян повод да ме редактира.
Предпочитам гейм гуруто Стийв Джаксън. Мисля си че с него мога да говоря цяла вечност за игри от всички видове, които са издавани по света.
Ш-ш-ш-т! Тихо! Придържай се към темата!Айдеее, навъдиха се партизани.
[offtopic]Аааа, ша ме извиняваш Уейн, ама на мен глупостите ми идват отвътре и си ги пускам ей така - без много да му мисля. Това кой на кого е направил услуга го писах още преди няколко дни - кажи нещо новоДа повторя още по-ясно, че ако бях аз, а не Ян, щях да оставя писанието на Майкъл в рамка - поне ден-два докато го видят всички. Така че ако ще пишете глупости, винаги премисляйте дваж. Няма гаранция, че ще можете да си ги изтриете после, когато вече ви е дошъл акълът - ако междувременно съм ги куотнал в специална тема "За смях на кокошките".
Разбрахте ли ме сега? Ян де факто е направил услуга на Майкъл, още повече държи да са в добри отношения. (Иначе съдя само по това, което Ян ми преразказа за първия пост на Майкъл; не съм го чел, както стана ясно - та може Ян да не го е предал достатъчно точно).
![]()
[offtopic]О, само пробвай някой цинизъм някъде. Разводнените теми ги чакаме да станат като сиамски близнаци, и после направо ги правим отделни.[offtopic]Пак да си кажа - модераторите леко поспинкват
Щото като се замисля дори в текущата тема има разводняване и след "предупреждението".[/offtopic]
[offtopic]О, само пробвай някой цинизъм някъде. Разводнените теми ги чакаме да станат като сиамски близнаци, и после направо ги правим отделни.
[/offtopic]
И аз бих се радвал безкрайно, на тяхна книга ... но е малко странно при толкова фенове тук да не са драснали и една дума"Pe6ka_S_Mnenie" (прочее, нещо не виждам постове от Любо Николов, той регнат ли е?! Ами Блонд?), но още повече ще се радвам да ви видя на книжния пазар!
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas