Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Кой купи хоста на първия форум, на кого се водеше по документи и сам ли създаде и поддържаше форума технически?
Този въпрос предполагам е към мен. Нямам технически доказателства с които да докажа кой е Колийн, затова не съм го и разкрил и баннал акаунта му. Достигнах до прозрението кой е той чрез дедуктивни способи, но те нямат правна сила.Защо Meriadoc като администратор каза, че знае кой е Колийн Ливингстън и ако това наистина е така защо продължава да го прикрива?
Защо беше сменен Тано?
Защо на сайта "Ледената цитадела" не присъства в компанията на останалите нови книги? Ще се появи ли там?
В кой момент потребителят Ейдриън Уейн е бил собственик на сайта и форума по документи? Вярно ли е че той ги е създал и ако да как?
Защо Meriadoc като администратор каза, че знае кой е Колийн Ливингстън и ако това наистина е така защо продължава да го прикрива?
Привет,
Радвам се, че има такава тема. Моите въпроси:
1. Каква е твоята концепция за равитието на форума?
Въпросът е много общ, така че ще нахвърлям някакви рамки, а ти разбира се може да напишеш и много повече: Как смяташ, че може да бъдат привлечени нови потребители? Считаш ли, че обидите и откровената простащина са допустими?
Израстването може да се осъществи единствено с наличието на два показателя: Време и Пари.
За момента не съм на етап в който бих могъл да се замисля за някакво по-сериозно развитие, тъй като това ще означава да комерсиализирам платформата, а това ще опорочи цялата идея за Общност.
Разбира се, че обидите и откровената простащина са недопустими, но без черни овчици в стадото живота нямаше да е същият. Това не може да се избегне, когато различни мнения се сблъскат в една тема и някой си изпусне нервите.
2. Не смяташ ли, че трябваше да уведомиш потребителите на форума за това, че по молба на Шангри са свалени дигитализираните от него заглавия?
Не смятам, тъй като това не би променило крайния ефект. Не съм фен на излишните приказки, освен ако е неизбежно. Мисля, че колкото по-малко от потребителите са наясно с тъпотиите които се случват, толкова по-добре за тях.
3. Според теб не беше ли редно да напишеш защо сменяш Тано като администратор на форума? (сега видях, че Спас вече е задал сходен по смисъл въпрос)
Напоследък все повече се случва подобни теми да изместват теми свързани с книги-игри.
Все пак това е форум за книги-игри в който въпросните трябва да бъдат тема номер 1, а не това кой какви решения взел и какво направил. За справка виж отговора към Спас.
4. Не считаш ли, че когато потребителят Ейдриън Уейн беше под модераторски контрол и респективно не пишеше, форумът беше доста по-приятно и лишено от дразги място?
Не считам. Смятам, че всеки потребител, без значение как се казва, малко или много допринася за същността на форума и такова животно като добри и лоши потребители няма.
5. След като си собственик на форума, защо си толкова пасивен? Факт е, че нещата тук не се развиват добре. Ако не ти се занимава, защо не го продадеш (подариш) на друг човек, който има идеите, времето, желанието и средствата да го развие?
Почти не участвам във форумните събития поради факта, че форумът е една изключително малка част от нещата с които ежедневно съм зает. Не съм го подарил поради причината, че все още никой не е представил кадърен план за управление/развитие. Не съм го продал защото не гледам на него като на продукт.
Веднага уточнявам, че в случая визирам Никола (ze BG), който беше изявил желание да го купи.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas