Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Израстването може да се осъществи единствено с наличието на два показателя: Време и Пари.
За момента не съм на етап в който бих могъл да се замисля за някакво по-сериозно развитие, тъй като това ще означава да комерсиализирам платформата, а това ще опорочи цялата идея за Общност.
...
Защо Шангри още може да влиза на форума и защо не бе заличен перманентно от него, на принципа "каквото повикало"?
Защо беше фарса с изборите?
Израстването може да се осъществи единствено с наличието на два показателя: Време и Пари.
За момента не съм на етап в който бих могъл да се замисля за някакво по-сериозно развитие, тъй като това ще означава да комерсиализирам платформата, а това ще опорочи цялата идея за Общност.
...
Не си спомням да сме обсъждали подобни насоки навремето (възможно е и просто да не помня, на възраст съм)
Разкажи малко повече в аспект какво виждаш като нужно да се направи - ако темата не е дълга.
Мога ли да попитам какво стана с видеата, madnnes?
![]()
Здрасти Жорка,
Имаше подобно обсъждане едно време, дали книгите да бъдат пускани за четене като се събира някаква такса- В крайна сметка бях твърдо против и държах всичко да е свободно за четене и сваляне, така че това отпадна като начин за изкарване на дивиденти.
Е, всичко това е хубаво, но защо тогава не организира нови избори, а си уволни Танер и назначи Мери?
Нищо против, форумът е твой и ние потребителите сме ти на гости. Но се получава малко - "бог високо, цар далеко".
Здрасти Жорка,
Имаше подобно обсъждане едно време, дали книгите да бъдат пускани за четене като се събира някаква такса- В крайна сметка бях твърдо против и държах всичко да е свободно за четене и сваляне, така че това отпадна като начин за изкарване на дивиденти.
Добре де, изплюй камъчето - какво трябва да се направи и колко струва?
Нали помниш колко бързо тръгна инициативата за Зомбитата?![]()
Вил, благодаря за кратките, но ясни отговори. И следвайки указанието на Ян за бъдещето на форума и сайта:
Видно ти самият нямаш време да се занимаваш с форума и сам го призна по-горе. Видно ringlas също е зает доста и обновяването и раздвижването на сайта не се случва. Фесйбук страницата след силния период на активност благодарения на Ян сега също от доста време е замряла и се пускат новини за края на света
По-горе сам казваш, че Никола (Зе Бг) ти е предложил да го купи. Видно Никола е отдаден на каузата, сериозен е, не взема страна в измислените "враждуващи лагери" и като гледам как се справя с рекламата и популяризацията, не смяташ ли че е човек, на който може да се заложи за "промяна" и да се раздвижат нещата? Все пак виждам че с назначването на Мериадок имаш желание за промяна, но не трябва ли тя да е по-мащабна?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas