Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
7. Забранява се публичното обсъждане на действията на администрацията, възраженията се насочват към съответния модератоски и администраторски екип и винаги ще бъдат разглеждани.
Хахахаха, ето това се казва ноу-хау - в момента в който си от правилната страна на шерифската значка обявяваш cease and desist точно върху това което сам си правил през цялото време.![]()
[quote="Pe6ka_S_Mnenie" post=1290
Често Сталин (пише А. Суворов) е викал хора Често Сталин викал хора в кабинета си. Сталин е секретар на партията, той няма реална власт, само оповестява решенията на Политбюро. Казвал така:
Другарю Пешка с другарите решихме да те разстреляме заради това и това.
Другаря се примолвал и казвал какво да сторя да оцелея. А Сталин казвал, я почакай в коридора да се посъветвам с другарите. И тъй влизал следвашия... Стоели потни и треперещи с часове. Викал ги Сталин и казвал:
Абе с другарите решихме да не се разстрелваме. Я вземи направи това...
и тъй Сталин нямал реална власт дори не бил част от Политбюро само съобщавал неговите решения.
Пешка, нещо си се объркал. Не съм част от администрацията, нито имам каквито и да е администраторски или модераторски права.
Понеже, Efix7, едва ли си изкарваш хляба като анализатор, да ти помогна малко с пълнота на фактите и техния анализ.Видях, че темата се казва "Таблица ....", но никъде е открих такава. Затова, воден от любопитството си, реших да направя такава.
Да уточня - нито съм за Уейн, нито съм против него. Стана ми любопитно и реших да установя истината за себе си.
И така, въоръжен Excel и воден от моята интуиция, че има един друг потребител с повече провинения от него, спретнах една бърза статистика, четейки какво е писано от първия пост досега.
Та, това са фактите. Как ще бъдат интерпретирани, оставям на всеки от вас.![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas