Омръзна ми да апелирам пред Управата за строго прилагане на правилата! Ако някой си мисли, че ми е до тръшкания от типа на драма куин - лъже се! Проблемът е, че нещата не се променят и даже се влошават - от моя гледна точка. За много хора тук, знам, че е екстра да получат поредната порция сеир. Но за Управата, не би трябвало да е така. Още от лятото се започна със системни изцепки по мой адрес - на професионална тема. Вярно, че чата е "по-свободна зона", но си има граници и в тази общност! Никой не беше предупреден още тогава - визирам конкретно проявите на Злия Илия и Петър Агапов. От реакцията на Ринглас, в тази тема е видно, че даже не е запознат със случая - чудо голямо станало. Никола пък, още тогава ми каза в чата, нещо от типа на: "Е, шегуваха се!" Демек - голяма работа! През това време, Кирчо излиза някъде от "храстите" и "припява", нещо от сорта на: "Не, бе нямаш право да се сърдиш - те го нямаха предвид насериозно, пак си спал на мокри вестници!" Естествено, Кирчо едва ли е съобразил, че степента на обидата се измерва чрез субективното отношение на засегнатия, което той отдава на извършените спрямо него обидни спекулации т.е. не може да гледа през неговите очи и е най-малкото нелогично да ги интерпретира от собствена гл.т. Наред с това, влизам една вечер, преди няколко месеца в чата и какво виждам: Не друг, а Никсата заявява на Майкъл, нещо като: "Те в прокуратурата са такива - за кокошка няма прошка, за милиони няма закони!". Стана ми особено обидно, на фона на всекидневно прокараните камили през иглени уши, резултатите от които са множество осъдени лица и милиони левове обезпечено и отнето имущество в полза на държавата по мои дела. И то от колега! Стига се дотам, да ме изтипосват като корица на Дон Мон - айде първият път го приех на шега, Неделчо ми е симпатичен ама вторият път когато и колаж ми се спретна пак с професионално украсени небивалици, ми стана обидно. Междувременно хора с по-ниско ниво на задръжки, като Психо, не се посвениха да коментират под моя снимка във ФБ, какво правя в Евксиноград по време на почивка, едва ли не съм там с неговите пари или някакви други - нечестно изкарани! Е, повече няма да може да цапа! Снощи Психо се включи в разговора провокативно (след като Управата се дистанцира от случая с колажа и използването му), явно решил, че е особено оригинално да блесне, като магаре на средата на селския мегдан и там да си покаже магарията. Явно друго, не може човека! Но да твърдиш, че обичайното за мен, който съм пред вас с името си е нормално да "му бутат пари", не е просто проява на лош вкус, а свинщина! Досега говорим само за по-видимата част от отношението!
Стигаме до определеното наказание на Психо, заради което изобщо започнах: Не приемам, предложението на Ринглас "останалите да не скачат прибързано в обвинения или квалификации, а да използват бутона "Докладвай!", за да съобщят за нередност", защото в светлината на всичко гореизложено, най-малкото което може да се каже за реакцията ми е, че тя беше прибързана. Да, имаше квалификации в нея, но те бяха провокирани, за да не кажа - изпросени. Търпението ми се изчерпа! Управата многократно можеше да вземе мерки, но не го стори - резултат е ескалация. Намирам определеното наказание с оглед тежестта на неговото извършване за символично и неотговарящо на конкретното провинение. И оскърбително само по себе си. 24 часа бан! Явно, е че то няма да способства да въздържа и в бъдеще време, никого към подобни прояви. Вместо да се пише за книги-игри, ролеви игри, настолни, компютърни и т.н. публиката ще предпочете пак подобни "пуканки". А за какво сме тук, все пак? Каква е целта на Управата? Да изгони всички свестни хора от форума и да остане да модерира само тролове и сталкери ли? Имам най-добро лично отношение и уважение към Ринглас, Никола и Сашо. Нито съм им съдник, нито нищо. Но лично аз не виждам вече перспективи в рамките на които да са налице гаранции за нормална комуникация при такава среда.
Ето Ви, причините за онези "40 възможни начина да се разсърдя на останалите герои в книгата".
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
По принцип смятам, че „засегнатият“ може да не филтрира винаги постъпващата информация трезво, особено когато е под влияние на емоция, следователно „измерването“ може да е погрешно в дадена ситуация и даден момент.Естествено, Кирчо едва ли е съобразил, че степента на обидата се измерва чрез субективното отношение на засегнатия, което той отдава на извършените спрямо него обидни спекулации т.е. не може да гледа през неговите очи и е най-малкото нелогично да ги интерпретира от собствена гл.т.
Всичко това е лесно поправимо, защото наистина виждам, че промяна няма да има. Аз и бездруго съм с единия крак навънка и освен да ви оставя на спокойствие за да не ми търпите "двойните стандарти", друго не мога да направя за форума.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas