... книгите-игри "Замъкът на таласъмите", серията за "Трошача" и почти всички останали извън категорията "стратове". Даже ножица не ти трябва.Социалните игри според мен са игри, които могат да се играят без да има помощни средства, или дори да са необходими някакви такива, те могат да бъдат пригодени с лист, химикал и ножица. Това са ...
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Няма нищо подобно уважаеми! Само една от бордовите игри, които съм играл с Танер се хвърляха зарчета.... Какви умения имате в повечето бордови? Хвърляне на зарчета, ето какви.
Никакви "социални" умения още по-малко безценни не са необходими. Малко наблюдателност, ама и без нея може. Същото се отнася и до бордовите игри. Давам примери от събота:Също така, че уменията, които са нужни, за да се играе успешно, са точно социални. И точно те са безценни: да можеш да убедиш другите в каквото е нужно и да усетиш, когато те се опитват да го правят.
Не, по моята книгите-игри са.
Е, сега... поне ни обори доводите като не им вярваш - истината се ражда в спора, а не в "ми аз не вярвам, 'щото така ми харесва".Не, по моята книгите-игри са. (И социалните донякъде.) Но да не дълбаем там.
Пък и Джордж и компания изтъкнаха някои добре звучащи доводи в полза на бордовите, макар да не им вярвам (на доводите), така че - ОК.
Играчи няма как да се крадат - хората ходят да играят това което им е по-интересно, а Тано не е бойкотирал социалните игри - той просто играе друг тип пак социални игри, които са и бордови.И без това всичко почна не защото аз мразя бордовите, а защото Танер бойкотира социалните, подиграва им се и краде играчи.
Така че се бях издразнил на ТОВА, а не на самите бордови.
Ами защо не предложи да се играят КИ? Има варианти - "Кървав Меч" примерно или нещо по модела на форумните игри с четец , обсъждане и колективно взимане на решенията?Точно де. Нали тва казах. Аз съм по книгите-игри. Точка.
![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas