ЕРЕЕЕ... кхъ-кхъм.Ама не се впрягай толкова де! Очевидно е, че не помня името, затова съм писал, че може би е "Саботьор". Тогава играхме няколко игри и в тая дето споменавам Сайлоните проваляха "мисии". Това, за което говорите с SatanicSlayer е някаква друга игра. Тая дето играхме нямаше "инженери" и "адмирали". Въобще нямаше обособени герои. Само разпределението Сайлон или човек, гласувахме явно кой да "иде на мисия" и после имаше още едно тайно гласуване в самата мисия + няколко карти с разни екстри. Танер по-добре знае. Да каже коя беше играта.
Така че не казвам "чел съм Библията...", а "чел съм книга за едно рижо, много силно момиче... май Пипи Дългото чорапче се казваше"![]()
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Много добре направи, че се обади. Интересуват ме точно разнообразните механики. Няколко пъти писах, че ме интересуват възможностите и правилата на тоя тип игри. За сега съм намерил подробни описания на "Мафия" и "Curse of the Wolfen" - друго публикувано поне като пълни правила не откривам. Само кратки сюжети придружени с "Ах!..." и "Ох!..." Ще съм благодарен на всяко подсказване, включително и личен опит от някоя игра.Интересно, явно става дума именно за вариация на тема Върколаци и сие, а не за двете споменати игри. Не ми беше минала през ума тази възможност. Нищо, хвърлихме светлина по темата! А аз просто се бях загрижил да не останеш с погрешно впечатление за разнообразието от оригинални механики в жанра.
Първо много благодаря за разясненията и линковете. Ама да знаете, че сте големи мошенници! Как не ви беше срам да излъжете стария човек, че играе със Сайлони. Като ви разправях, че тия "хърбели" от картичките не мязат на персонажи от Battlestar Galactica ми се смеете! Ама аз ви го върнах когато в един от рундовете играх от "другия" отбор. Нека ви!Тая игра с мисиите дето я играхме с Джордж лятото се казва The Resistance - www.boardgamegeek.com/boardgame/ ... resistance
В нея няма сайлони, но ние им викахме така, покрай Battlestar Galactica - www.boardgamegeek.com/boardgame/ ... alactica.. .
На Цитаделата им е развален форумът - не мога да се регистрирам от 3 дни.Ето къде можеш да намериш информация и да зададеш всякакви въпроси за игри от този тип на български език:
blackcitadel.eu/phpBB2/
Е, сега - естествено, че няма да тръгна да разбивам самолети в някого. Паленето ми е наужким.Казах да не се палиш заради: "Радвайте се, че не съм ви обявил свещена война още." - предпочитам да разменяме свединия пък било то и под формата на закачки.
И без това всичко почна не защото аз мразя бордовите, а защото Танер бойкотира социалните, подиграва им се и краде играчи.
Така че се бях издразнил на ТОВА, а не на самите бордови.
Оле-ле! Тоз чиляк 'ша си е падал на главЪта ка'т малАк!Ето как се разви случката....
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas