Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
НИКЪДЕ не съм казал нещо такова.Беше се изказал, че настолните игри не били социални и т.н. което индиректно обявява хората, които ги играят за асоциални...
Уейн, бях решила да намаля заяждането (и евентуално да го спра), но никак не ме улесняваш... казах ти - докато ми даваш поводи ще споря, понеже съм устата и злобна гадина. Единственият начин да ме спреш да го правя (защото няма да ме ядосаш толква, че да те обидя така, че да получа бан) е да започнеш да мислиш преди да говориш/пишеш.
НИКЪДЕ не съм казал нещо такова.Беше се изказал, че настолните игри не били социални и т.н. което индиректно обявява хората, които ги играят за асоциални...
"Социални игри" е аналогичен термин на "Парти игри", който описва точно игри като Върколаците. Преименувах темата с другия термин, барем престанете вече...![]()
Изхвърлянето на Хами е от другия тип.
Ето кво има да му каже гугъл по въпроса (и на останалите, които имат лични проблеми с терминологията):
www.google.bg/#pq=social+games+w ... h=865&bs=1
Мария, не виждам как мога да те накарам да "спреш хейта" за нещо, което НЕ съм казал или направил.Научи се да цитираш: точен цитат - а не преразказан от тебе - преди да се хвърляш.
Дори смених заглавието на собствената си тема само заради вас двама-трима тук - и виж как се отплащаш още в следващия пост.
Това получаваш като линкове ако търсиш по думите "social games werewolf", а ако търсиш само по "social games" получаваш други работи... сред които е и това:Ето кво има да му каже гугъл по въпроса (и на останалите, които имат лични проблеми с терминологията):
www.google.bg/#pq=social+games+w ... h=865&bs=1
Ти правиш ли разлика между "хейт" и "заяждане"?Мария, не виждам как мога да те накарам да "спреш хейта" за нещо, което НЕ съм казал или направил.
hameleona, много ти е остарял учебника по социологияНикъде. Книга и Социално са две взаимоизключващи се понятия, по принцип (освен в случея, когато я четеш на 4-5 годишно хлапе).
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas