Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ами, истината е, че не бях с очила за да изглеждам по-готин, а защото бях спуснал щорите за по-добро осветление и слънцето ми светеше в очитеПрезентацията ми хареса (с изключение на тъмните очила - освен ако говорещият пред публика няма проблеми с очите, не е желателно да говори с тъмни очила ), а играта ми изглежда много увлекателна. Браво за идеята и реализацията на обзора!
Има си го - то е основно правило, няма как да се мине без него. Играта ще стане много тромава, ако трябва да държиш всяка територия с армии - виж на страница 24 от ръководството "Установяване на контрол над област".Мери, това правило за запазване контрол над областта с оставяне на символ там да не е от пъвия едишън? Половин час се цъклих и не го открих.
Как без да гледаш? Имаш си в началото 7-те карти за твоя дом и като стане битка си избираш коя да играеш, когато и двамата играчи са избрали ги показват едновременно. Картите са основен елемент на военната стратегия, какъв е смисъла да бъдат теглени на произволен принцип. Между другото казваш, че сте играли Тирел, Баратеон, Старк и Грейджой. Виж страница 28 - там изрично се опоменава при определен брой играчи кои домове участват. При 4 играят Старк, Ланистър, Грейджой и Баратеон. Предполагам, че това ограничение е сложено за да има най-добър баланс между играещите - падало е яко тестване и са преценили, че в съответните конфигурации играчите имат най-равни начални шансове.Виж, как съм го проспал това правило! До сега игрите ги печелех по точки на десетия рунд. С това правило събрах замъците на осмия. Синковците играха Тирел и Баратеон, жената - Старк, а аз, както винаги Грейджой.Успях да блокирам старките с трима рицари и заповеди за подкрепа и докато хлапетата се биеха около Дорн еспроприирах наред.
Сигурно го пише в правилата, ама аз най-вероятно пак не съм го прочел: картите на домовете се теглят без да гледаш, нали?
Има - това е основата на играта - без съюзи няма да стигнеш доникъде. По-интересното е, че има и предателстваА има ли някакво взаимодействие между играчите? Тайни съюзи и такива разни?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas