• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Книжна борса
/
"Черен списък"

"Черен списък"

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 5
30 Юни 2011 18:09
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1104
Topic Author
"Черен списък" #17403
Това е списък с недобросъвестни продавачи и купувачи. Купуването от тях е на ваша собствена отговорност.
Имате право да игнорирате офертите им когато искат да закупят нещо то вас, като се позовете на присъствието им този списък. Игнорирането на оферта от такъв потребител няма да ви вкара в списъка.

Pe6ka_S_Mnenie писа: писа:
Потребител: ТЪРГОВЕЦ
Тип сделка: Покупка - от името на Спас и Танер
Продукт: 23 бр. книги игри
Впечатления: Всичко стана точно, както се бяхме разбрали.
Оценка : Точен, коректен и бърз. Препоръчвам!

Добре че си пазя пликчетата...
Към горното да добавя че 4 от 22-те заглавия за мен са с изрязани страници и епизоди. Иначе ми ги продаде на преференциална цена заради кампанията, по 2 кинта бройката.

пп. Ако купувате от него прелистете си книгите преди да се разделите.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

03 Юли 2011 09:32
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 116
"Черен списък" #17677
Предвид че темата с отзивите доста набъбна, позволявам си да отделя поста на Вилорп за първия "сгазил лука" в отделна такава - за "доставчици" към които има конкретни забележки, и от които някой не е доволен.

Следващия, който ще се появи тук е Bloucester

До сделка не се стигна, тъй като друг участник получи "предимство" без да е наддал с цена в търг, срещу офертата да купи повече заглавия в пакет. Предвид че специални условия за пакетно изкупуване не бяха упоменати, считам че автора на търга е нарушил условията си.

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

03 Юли 2011 14:18
daywalker
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
"Черен списък" #17734
Еми и на мене са ми правили номера , е тоя Георгиев примерно изобщо не дойде на уговорената среща първия път и ми загуби само времето . Друг пък вирош с негови сделки на лични съобщения иди разбери кой е първи и кой каква цена дава всъщност за книгата , да не говорим че уж продадени вече можеше навреме да отбелязва едно пр.( продадена ) от уважение към потребителите променяйки поста си , за 2 секунди работа , вместо да занимава 20 души да му пишат за 1 книга и да им отговаря че отдавна е продадена .
Ама съм счел това за дребни работи и изобщо нито съм хранил хората по форума въпреки че ми е било страшно неприятно . Сега черни списъци и оплаквания според мене трябва да са големи простотии , примерно продадена книга с много липсващо съдържание на голяма цена или некоректност при сделка с куриер - или единия не е пратил книга или другия не е освободил поръчката и т.н. .

05 Юли 2011 09:35
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 27
"Черен списък" #17994
Добавям и тоя ivelin., дето пича продаваше книгите, преди търга да е приключил. Имам спечелена книга оттам, чакам си включването, пиша му, търга свърши - ни говор, ни картина, къде изчезна тоя човек...

22 Юли 2011 11:36
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 116
"Черен списък" #20213
Вчера получих предложение от новорегистриран колега за покупка на книга, която търся. Човекът учтиво ме уведоми че вече има еди-каква си оферта от друг съфорумник.
Отказах да наддавам на закрито заради простия принцип че когато се състезавам в неявно наддаване не е ясно дали не наддавам срещу себе си. Съветвам всички останали колеги да не се хвърлят в подобни покрити авантюри, ако не са сигурни за доставчика. :yawn:

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

03 Сеп 2011 15:49
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Topic Author
"Черен списък" #28322
Вкарвам lozko1000, тъй като тотално пренебрегна модераторската намеса.

Вилорп писа: писа:
Моля първия пост в темата да се обновява, като срещу името на книгата се запише купувач или тя се извади от списъка след покупката.

lozko1000 писа: писа:
Факта е такъв че изкарах списък с много имена на книги и супер много хора почнаха да ми пишат и стана супер лудница а пък за това дали съм крайно незаинтересован или некоректен могат да кажат хората които си получиха книгите от мен

Допълнително, всички негови теми, ще се заключват докато не каже какво смята да прави в подопечния ми раздел и не влезе малко в час.

Цвят за модериране

09 Сеп 2011 10:08
Blackjack
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
"Черен списък" #28821
Такаааа - купих си няколко книжки от lozko1000 - 4-те за Хлапето и няколко други. Другите му книги са с добро състояние, макар че щеше да е по-коректно да опише в кои от тях е писал с химикал в дневника, но както и да е - ако беше само това, щях да съм доволен.
Проблемът е с Хлапето: исках 4-те книжки в комплект за подарък за рожденния ден на малкия ми братовчед и затова се навих да ги взема от lozko1000, защото похвали качеството на неговите. Какво се оказва обаче:
- Първо: не получавам 4 книги за Хлапето, а три + сърце от камък, защото lozko1000 си мислел, че тя била първата от серията. След коментар от моя страна, той веднага проверява при брат си и се оказва, че съм прав и има друга книга за Хлапето, по-точно Хлапето се завръща. Е как не провери преди да пусне темата да му се не види :x . Заради него следващия път като купувам нещо ще питам като олигофрен: "Ама сигурен ли си, че това продаваш, я виж на корицата и ми кажи какво пише итн..."
- Второ: при детайлна проверка на 3-тото Хлапе (Хлапето се издига) се оказва, че има дефекни две страници, които са чисто бели и съответно липсват част от епизодите. Не че книгата не може да се играе, но това я прави абсолютно негодна за подарък. Продавачът съвсем случайно не беше отбелязал този "дребен" дефект :x :x :x

Аз се оправих за подаръка от друго, доста по-скъпо за книги-игри място (но дето се вика качество цена няма), и сега ще се чудя какво да правя с останалите, които взех от lozko1000, но не мога да не дам на lozko1000
Внимавайте като купувате от него - човекът има сравнително добро качество на някои книги, но коректността му като търговец е под всяка критика!

26 Сеп 2011 12:11
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Topic Author
"Черен списък" #31290
Това е списък с недобросъвестни продавачи и купувачи. Купуването от тях е на ваша собствена отговорност.
Имате право да игнорирате офертите им когато искат да закупят нещо то вас, като се позовете на присъствието им този списък. Игнорирането на оферта от такъв потребител няма да ви вкара в списъка.

Цвят за модериране

10 Ное 2011 12:32
Anardil
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 59
"Черен списък" #36028
Включвам existenz55, който успя да ме подведе доста тъпо. Значи в темата за "Невидимата армия", аз изрично уточних какво търся: "запазени издания - с изрядни корици, без драсканици по дневника и страниците, без липсващи страници". Existenz55 ми написа "Разполагам с Невидимата Армия. Каква цена предлагаш? Състояние - Отлично като нова е".

Е, книгата на външен вид вярно изглежда като нова (въпреки че бързо си пролича, че е открадната от някаква библиотека), но вътре... трите първи страници са скъсани - явно за да се прикрие, че е кражба. Вярно на тях няма нищо, но все пак... Дневникът е попълван, вътре липса една трета от поне една страница (това успях да видя досега).

Освен това existenz55 ми продаде още една книга - "Херкулес" - която уж също била в перфекно състояние, но дневникът пак беше попълнен. Явно аз съм идиот да очаквам елементарна коректност при подобни сделки.

Що се отнася до existenz55, гледам, че той вече си е разпродал книжките и едва ли ще му пука, но... само пълен боклук постъпва така!

10 Ное 2011 20:47
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Topic Author
"Черен списък" #36039
Попълнен с химикал или с молив? При мен книгите с оценка 9 за страници са изписани с молив, а 8 или 7 с химикал, макар второто да се отбелязва.

Цвят за модериране

11 Ное 2011 18:35
Anardil
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 59
"Черен списък" #36176
Попълнен е с химикал и не разбирам какво ми казваш. Нали се сещаш, че не това ми е проблемът, а че този... хъм - да се повторя - боклук ме излъга какво ми продава?

11 Ное 2011 18:40
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Topic Author
"Черен списък" #36178
Дам, наистина некоректно отношение.

Цвят за модериране

01 Дек 2011 23:14
scorpion_1
Трошача
Трошача
Скрий Още
"Черен списък" #38397
ето нещо и от мен... ще добавя тоя пен*ел G0SU.
пратих му 2 книжки на адрес дет ми посочи и месец по-късно ми звънят от Еконт, че пратката ми ще бъде УНИЩОЖЕНА. защо? защото същият въпреки, че и аз му звънях не благоволи да ги вземе...
мишок

11 Мар 2012 21:04
milan195's Avatar
milan195
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 4
"Черен списък" #50066
Добавям Pe6ka_S_Mnenie към черния списък!
Причината е ,че наспоко пуснаха всички стратегически книги-игри за свободна продажба (23 броя в комплект) и Pe6ka_S_Mnenie ги закупи.
Попитах го , дали би ми продал някоя от 23-те стратегии , която му се повтаря или която няма да му е нужна. dredknight също поиска една стратегия от него.
Pe6ka_S_Mnenie ми отговори веднага, че след като си запази няколко стратегии за него , ще може да ми изпрати 9 стратегии за мен , както и тази която поиска dredknight да я изпрати на него, при което много се зарадвах. (Пуснъл съм преди доста време тема в сътветния раздел , където упоменавам , че търся стратегии и щях най после да попълня голяма част от колекцията си.)
На въпроса на каква цена ще ми ги даде и дали ще добави някой лев за себе си , Pe6ka_S_Mnenie заяви , че от колеги пари няма да прави и за точно колкото ги е взел , за толкова каза ,че ще ми ги даде. (Изключителна чест му прави това)
Оставих му адрес за доставка , име и телефон и се разбрахме в понеделник да ми ги изпрати.
Поради публикуван търг на книги-игри от мен (книги , които ми се повтарят) , Pe6ka_S_Mnenie заяви , че сделката със стратегии отпада и ме обвини , че съм щял сигурно да продам и тези стратегии които ще взема от него, обвини ме ,че съм в сайта с цел продажба и забогатяване и разни такива ,че ми няма доверие , отметна се със стратегиите , при което се чувствам изключително убиден от негова страна.
Без да ме познава , на база на няколко мнения които дори незнам какви са и това ,че продавам книги които имам по 2-3 пъти (закупени от продажба на цяла колекция комплект тук от форума),го заяви и не си спази думата , да ми изпрати стратегиите.
Цялото ми желание за събиране на колекции от книги-игри и стратегии и инициативи и тей нататък умря!
Ще огранича активноста си във форума до минимум , ако вобще ще има таква вече!
(Нали знаете , като на едно дете му убиете голямата мечата , то се чувства вече , без желание за нищо.)
Успехи ви пожелавам с начинанията! И поздравления за Pe6ka_S_Mnenie , който ми уби желанието за събиране на книги! Да не беше казал изобщо , че ще дава нещо , от колкото после да се отмята като... Нямам право да продавам книги , които ги имам по 2-3 и 5 пъти , това ли иска да ми каже ?!

08 Юни 2012 23:28
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
"Черен списък" #55754
Тук бих поместил потребителя Торменто, тъй като не даде ясни правила за продажбата на книгите си. След като всички си казахме кой, коя книга иска да купи и лично той ми прати ЛС да ме пита за адреса се оказа, че той ги продал на куп на потребителя Милан, който се появи достааааа след нас и нашите оферти.
Вторият човек, който ще сложа тук е Милан, който купува всичко на куп и после ги пуска на търг.
Третият човек съм аз, тъй като все още не съм пратил на crazycheat 20 лева за книгите, които ми прати. Човече не съм те забравил.

Избери своето приключение

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 5
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Книжна борса
/
"Черен списък"
Time to create page: 0.071 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Кой какво слуша в момента (1000 Мнения)
    • в Общи приказки / Музика
    • от nixata
    • Yesterday 23:12
    • Най-слабият български автор. (52 Мнения)
    • в За книгите-игри / За авторите и художниците
    • от Etom
    • Yesterday 18:30
    • Размисли в-у Сим и Прокълната(та му) Земя (87 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Сим Николов
    • от LethianDreams
    • 21 Мар 2023 10:52

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg