В петък премиерния "Орелът". Доста съм го чакал и не ме разочарова. Препоръчвам за кино, особено на форум като този. Доста красив, много "фентъзи", нищо че е малко муден. Дори идеята за историята е зарибяваща, макар сюжетът да влачи отначало и да не се развива кой знае колко към края. Даже пак ще отида, само заради кинематографията.
Поне 7/10. Жалко, че не правят исторически филми по-често. Тва е заради тъпите американци, които по-скоро биха си прегризали дебелите глезени, отколкото да отидат на period movie. Щом успяха да потопят дори абсолютно хитов филм като Принцът на Персия, смятай. Нищо, аз ги псувам в поне 5 професионални англоезични форума по темата, когато ми падне.
Уейн, мн се радвамв, че любимият ми автор споделя и вкусът ми към киното! Аз също гледах римския филм за Орела и много ми хареса, макар че не разбирам защо казващ "фентъзи", след като не открих нищо такова, нямаш нищо фентъзи в него, нито приказни герои нито дракони или елфи, а просто си беше исторически трилър от рагна на супер добрия сериал за Spartacus Blod and Sand!
Аз ако можех да оценявам филми без пристрастно бих му сложил 6 от 10 но това е защото малко не ми хареса, че са крали от други филми, които съм гледал преди него. Не беше много оригинален, само това е проблем за мен, иначе е супер добър като режисьорска гледна точка и актйори.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Вчера гледах на кино премиерния The Fighter. СТРАШЕН, размазващ филм - ако можете да оцените актьорските изпълнения, на Бейл най-вече. Боксовата му част, разбира се, е доста по-маловажна от семейната драма. 9/10 Ако не се разбирате с Оскаровите филми, обаче, можете да го пропуснете. Макар че е универсално напрегнат, драматичен и смешен филм.
Аа, Уейн, не така. През 90-те излизат едни от най-добрите анимации - Цар Лъв, Играта на играчките...евтина елементарна анимация (все едно сме 90те)
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas