Получени "Благодаря": 935
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Уважение отдавам на Джордж за всички книги, за които е спомогнал като печат и оформление, но не и за "писателския" му талант.
Ринглас, темата изобщо няма нищо общо, не знам поради какви причини тръгнв да я обединяваш с тема от (забележете) 2011 година, ако искаш я обедини с тема отпреди 2000 година, когато тоя форум го нямаше... Нито има подобни анкета, а само се говори тип "размисли и страсти" кой е най-слабия автор.
Но не знам защо изобщо се хабя да пиша, явно на всички трябва да се оказва "уважение" независимо колко некадърни автори са.
Мога и с книги да се аргументирам - футболния страт на Джордж е най-смешното нещо, което съм чел някога и си личи как когато ГРАМ си нямаш на идея за какво пишеш.
Уейн ме спря да пусна анкетата в неговата група, че Джордж пищял като малко детенце, явно и тук сте ЯКО зависими от ДЖ.М.ДЖ
Аз бях дотук с този форум, с огромно удоволствие ще си изтрия акаунта още сега и не смятам да влизам никога тук, жалко, че тук има и мега готини хора като Торо, но с него ще си лафим на лични у фейса...
Edit: То не можело да се трие профил, явно си вечен тук
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas