Получени "Благодаря": 1317
Решено е, 2020 г. "Златна никса" ще се организира от Майндкрайм и Никсата.
Наградата е на сайта/форума knigi-igri.bg, защото това е основната "институция" и платформа, която досега е осъществявала и провеждала наградата. Съответно, как трябва да се проведе самото събитие за мен имат думата, които са в "управата" на сайта под една или друга форма или по-скоро са в кръга хора, които под една или друга форма са получили и заслужили място за обсъждането на това как да се случват нещата..
Решено е, 2020 г. "Златна никса" ще се организира от Майндкрайм и Никсата.
Не можеш да го решаваш ти (или поне не еднолично)
Наградата е на сайта/форума knigi-igri.bg, защото това е основната "институция" и платформа, която досега е осъществявала и провеждала наградата. Съответно, как трябва да се проведе самото събитие за мен имат думата, които са в "управата" на сайта под една или друга форма или по-скоро са в кръга хора, които под една или друга форма са получили и заслужили място за обсъждането на това как да се случват нещата..
@Никса George-AL вече на няколко пъти те пита какво става с тетрадките-игри като Ной. Кога ще му отговориш на човека и кога пак ще издадеш нещо подобно?
@Никса, искам да знам и аз защо пуснахте "Хиперкосмос: Пътят на Светлината" на Сикамор Брайт в списанието - бих питал и Уейн, но понеже е с бан, отговорността остава в теб. Когато е била публикувана онлайн и после на хартия, това не е ли същото като един играч да го играе в Барселона, и после да се ползва същото име във FIFA Football Manager?@ Taner
Обясни ми какво е иновативното при Аштън сайлър ?или защо Пътят на Светлината, който висеше години наред във форума излезе и Списанието?
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]@Никса, искам да знам и аз защо пуснахте "Хиперкосмос: Пътят на Светлината" на Сикамор Брайт в списанието - бих питал и Уейн, но понеже е с бан, отговорността остава в теб. Когато е била публикувана онлайн и после на хартия, това не е ли същото като един играч да го играе в Барселона, и после да се ползва същото име във FIFA Football Manager?@ Taner
Обясни ми какво е иновативното при Аштън сайлър ?или защо Пътят на Светлината, който висеше години наред във форума излезе и Списанието?
А после нед се лигавил....
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]@Никса, искам да знам и аз защо пуснахте "Хиперкосмос: Пътят на Светлината" на Сикамор Брайт в списанието - бих питал и Уейн, но понеже е с бан, отговорността остава в теб. Когато е била публикувана онлайн и после на хартия, това не е ли същото като един играч да го играе в Барселона, и после да се ползва същото име във FIFA Football Manager?@ Taner
@ringlas, не считам, че съм длъжен да ти се обяснявам защо "Хиперкосмос: Щурмберг" излезе в "Призвание герой представя", въпреки че е написана от испански автор.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas