Получени "Благодаря": 1005
@ Taner
Танер, мнокогратно е ставало дума тук, че накрая на Първата вълна се печатаха през ден недомислици и недоправени неща. Това не увеличаваше стойността им, а липсата на контрол върху качеството, за сметка на бройката оказа влияние за краха на Първата вълна. Лично аз нямам против да излeзе за едан година само ПГ и още една-две книги-игри, но да бъдат бат супер-яки, а не в Списанието да се пускат 5 разказа и 4 от тях да бъдат живи експеримент. Обясни ми какво е иновативното при Аштън сайлър ?или защо Пътят на Светлината, който висеше години наред във форума излезе и Списанието? навремето оплювахме Колин, че издаде Реката и Гримоар, като отделни издания след като бе издал едното в Мегаигра, а другото - в Мегаигри.* Случаят с Р.М. не е ли същият?
Струва ми се, че поставяш грешно въпроса. Не може насила да караш хората, да четата нещо което не харесват.
лично аз не съм против да се търси път за увеличиване на активността, но как ще се обосноваш, че точно 33 мнения си избрал?
казваш, че 10-15 мнения са на търгашите, 25 мнения - на тези които имат желания за преракания., а нататък си сериозен. Сигурен се шегуваш, но ако не се - моля те обясни ми как стигна до тези числа. Хайде поне да беше казал 25 мнения за година - пак е супермалко - а то е 25 мнения от момента на регистрацията. С такава квота всеки несериозник, и всеки който има бан заради пререкания ще може да гласува. А най-ненормалното е, че сте изравнили чатовете с форума. Аз като вляза в чат - дали на Фейса, дали наХетрик - правиш между 10 и 20 мнения с един човек за ЕДИН ЧАС. ти тука ми обясняваш че критерият е 33 мнения в дискорд. Ако поддържах дидскрд за деня щеше вече да имаш мненията. Е, това доказва ли нещо.
Най-малко 100 мнения за година във форума следва да бъде квотата и въобще да не се използва чата за предлог.
Джордал, стига си спамил. Всяко второ мнение в темата е твое с еднакво лаладжийско съдържание. Спри се малко.
Правилата ми допадат, нека най-добрата КИ да спечели!
Базикам се, но не като Неделчо.
Кире, нали ти хареса "онази" Никса, що правиш нова? Или и ти като Неделчо се лигавиш?
Не, тази е виртуална никса.Това ли е истинската Златна Никса?
Базикам се, но не като Неделчо.
Кире, нали ти хареса "онази" Никса, що правиш нова? Или и ти като Неделчо се лигавиш?
Но щом друг направи втора тема, защо да не направя аз и трета?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas