Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Защо говориш за Марк Смит във втория абзац, след като знаеш, че въпросните книги са на Морис?
Чувствителен съм по въпроса, тъй като според мен 2те на Смит са несравнимо по-слаби.
Един въпрос спойлер:
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]За успешен край ти трябва код Венера, логично би било да се получава като съживиш брат си, но нито на епизода със златната диадема, нито на епизода с чашата се получава...аз ли бъркам...
Мерси много, ориентирах се веднага този вариант да остана в средата не го правех, а я изиграх три пъти...мой пропуск...но наистина ВЕНЕРА няма как да ти си я получил на еп.89...ако някой има оригиналната книжка и провери не би било зле...
Един въпрос спойлер:
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]За успешен край ти трябва код Венера, логично би било да се получава като съживиш брат си, но нито на епизода със златната диадема, нито на епизода с чашата се получава...аз ли бъркам...
Пиша по спомени, тъй като книгата не е при мен:
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]Съживяваш брат ти, след което по време на играта с Огърлица от черепи трябва да останеш в средата на игрището (мисля, че при втори рунд). Тогава ти се дава възможност да подмениш топката с кървавото кълбо от хидрата, което води да записване на КД "Венера". След това трябва да рискуваш и да изпратиш кълбото към обръча. Вкарваш и печелиш директна победа, след което те пита за КД "Венера".
Ако това не успее да те ориентира, довечера мога да разпиша точната последователност от епизодите, през които трябва да преминеш.
Намират ли се на някой в пдф неиздадените в БГ останали 2 книги от тая поредица Heart of Ice и Twist of Fate? Само хубави неща съм чул и чел за тях
Отрицателни страни: като научиш книгата и си направиш герой става лесна...
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas