Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Основната концепция беше "Нищо не зависи от логиката, а изхода от приключението е на случаен принцип", което до голяма степен се покриваше с хаотичното определяне на действието при Сим. Разбира се, изборите бяха маскирани като съвсем логични действия, просто резултата беше неочакван.Въобще невероятна концепция, която обаче не беше доведена до край, тъй като трябваше да излязат още книжки.
За твърдението, че системата била основана на шанса (!?) Не съм съгласен. В играта няма или почти няма случаен избор - въпрос на гледна точка. Има избори, които водят до едни и същи ключови епизод, но както казах целта беше да запозная играчите със специфичната логика на играта. От позицията на сегашния си опит трябва да призная - може би недооцених факта, че моята логика, не е логиката на читателите... Готов съм да обсъдя всеки "нелогичен" сегмент. Човек винаги има какво да научи от обективната критика.
"Изхода не зависи от логиката, а от интуицията на играча".
В началото на "Вампира" можеш да избираш дали да вземеш изписаните с руни камъчета, ако ги събереш те погваше инквизитора, ако ги захвърлиш - нямаш проблем с него, а после магически се оказваха пак в теб?!
Или пък избора между бокора и съвременния вълшебник - в единия от случаите Джонла Кали май убиваше героя, иначе намесата и на двамата май беше безмислена? (Всъщност, вълшебника май успяваше да попречи на героя въпреки добрите си намерения )
Хахаха, вярно че и сатанисти имаше, също и учението Кабала беше споменал.
Идеята много ми допадна, мисля че непълната концепция за изпълнението (или непълното изпълнение) отнема голяма част от удоволствието. Затова и се разочаровах, но ако "Нощна стража" беше излязла щях да я потъся. Защо проекта беше прекратен?
Да, и аз псувах най-много края на книгите-игри заради неизлезлите продължения на "ЛП" и на "Вампиро-вещеро-върколашката" история !Честно казано, с тези книги се почувствах малко като при "Ледените пирати" - огромен потенциал, но, за съжаление, неосъществен.
Не знам кой е успял да умре при бокора. Аз при него си спомням, че научих как да правя магия. Е, да, имаше опасност да свърши зле, но не стана точно така. После на някои хора им се случи лоша случка заради новите ми способности !
Аз на това му викам "опасност да свърши зле". Затова е игра, че и с вещици и вампири, постоянно има такива опасности.
Не знам кой е успял да умре при бокора. Аз при него си спомням, че научих как да правя магия. Е, да, имаше опасност да свърши зле, но не стана точно така. После на някои хора им се случи лоша случка заради новите ми способности !
Ако се издъниш при него направо ти реже гърлото. Добрия вариант е да го парализираш (няколко начина).
Ако попаднете на епизод без изход или грешна кодировка пишете, ще давам верния преход.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas