Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Нямам нито един брой от списанието. Дадох ги назаем и повече не ги видях. Нямам и текстовете на игрите - бяха на 5-инчови дискети (вие децата сигурно не сте виждали такова нещо), които мухлясват някъдеДраконово копие второ ниво не излезе Джордж? :
Срам ме е да си призная, ама имам по-пълни спомени само за "Астрофаги", другите истории нещо ми се губят
Ако някой сканира цялата"Виртуална полиция" с удоволствие ще я обединя в една книга, ще оправя всички недуразомения и от време на време ще пускам следващи нива.
Напълно те разбирам...това беше едно от най-преиграваните ми приключение...Кървав меч и Виртуална полиция
Нямам нито един брой от списанието. Дадох ги назаем и повече не ги видях. Нямам и текстовете на игрите - бяха на 5-инчови дискети (вие децата сигурно не сте виждали такова нещо), които мухлясват някъдеДраконово копие второ ниво не излезе Джордж? :
Срам ме е да си призная, ама имам по-пълни спомени само за "Астрофаги", другите истории нещо ми се губят
Ако някой сканира цялата"Виртуална полиция" с удоволствие ще я обединя в една книга, ще оправя всички недуразомения и от време на време ще пускам следващи нива.
Вече се заех с тази задача. За момента Увода е готов и слят с Първо ниво. Доста бавно върви въвеждането, тъй като... Постоянно спирам да я изигравам
Не разбира се! НапротивТрябва да си намеря не-геймър да въвежда Астрофагите, че тя ми е от любимите и няма да мога да се спра да я играя
Monevwww за Драконовото копие нали няма да искаш да ме убиваш ако се реша да направя някои промени, с които играта ще стане още по-добра?
Никакъв мързел не е Джордж, просто от работа и грижи не му остава време за писане.
SimcityНякой да знае някоя програма за правене на карта на съвременен град? Имам предвид да мога да слагам разни сгради, магазини, улици и други.
Някой да знае някоя програма за правене на карта на съвременен град? Имам предвид да мога да слагам разни сгради, магазини, улици и други.
Чопкай от където ти падне, ако искаш мога да помагам за сглобяване на карта. Само дай схема и някакви насоки и гледай какво става. Точно сега съм на вълна "карти" за РПГ.Искам да направя града да изглежда по-готин. Мерси на Торо и на Джордж за указаното съдействие. Ако не бяха те, щях да чопна идеята на един сайбърпънк фен, как да си направим град
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas