• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За заглавията от първата вълна
/
Джордж М. Джордж
/
Виртуална полиция

Виртуална полиция

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
28 Фев 2015 09:12
gbm's Avatar
gbm
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 403
Виртуална полиция #102615

SatanicSlayer писа: писа:
Ами просто всичките карти от Виртуалната полиция. Ако ги нямаш как изглеждаха, в отдел Дигитализация ги има броевете на Мегаигра от 7 до 10.
Ясно де, имах предвид точно същите карти или си намислил някакви подобрения. Обикновено имаш хубави идеи.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

28 Фев 2015 14:45
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
Виртуална полиция #102628
За сега само тези карти. Все пак искам първо да въведа оригинала, а после евентуално върху тях да направя директните подобрения.
Снощи се задълбах из архивите на Мегаигра. Мисля си, че беше 13ти брой или може би 14ти. Там имаше един коментар на Върдж спрямо теб, как си харесвал на едно място да има няколко случки и се замислих, дали няма директно да се приложи и във Виртуална полиция.
Другото нещо е да раздуя леко обема, като разбия епизодите, където тършуваш на малки епизодчета, за да не може играча да види директно какви благинки може да изкара при мятането на зарове.

За Драконовото копие нещата изглеждат маааалко по-сложни, тъй като искам лееекинко да променя статовете на играта. Но докато стигна до него, тогава ще го мисля.

Избери своето приключение

02 Мар 2015 15:50
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Виртуална полиция #102772
А кой ви е любимият мотор в Ураган на колела? Мен лично Рейнджъра много ме кефи. Страшна буца е. :D

02 Мар 2015 19:42
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Виртуална полиция #102823
Сега ще ми се наложи да поискам помощ. Сигурно утре ще приключа с Виртуална полиция - Ураган на колела. Ще ми трябва хора, които са запознати с произведението, за да избистрим дали ще трябва да се вкарват допълнителни мисии, както и идеи върху въпроса, дали да се развият сцените с Изоставените градове.

02 Мар 2015 20:17
Monevwww's Avatar
Monevwww
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 722
Виртуална полиция #102828
Аз заявявам желание! За целта ще си я припомня тези дни!

02 Мар 2015 20:20
gbm's Avatar
gbm
Автор
Автор
Скрий Още
Виртуална полиция #102829
Танер, да не ми развалиш играта, ей! Едно нещо направих дето го хвалят с половин уста и ти ще вземеш да го окепазиш. Да знеш, че ще си виновен за всички грешки в книгите ми. Бил си "таен съветник" в Мега и си преправял зад гърба ми.
Разрешавам да правиш промени и добавки при условие, че ако похвалят нещо е мое, ако го разкритикуват е твое. Може да си добавиш името като съавтор. С дребен шрифт, някъде в долния десен ъгъл.

02 Мар 2015 20:25
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Виртуална полиция #102831

Monevwww писа: писа:
Аз заявявам желание! За целта ще си я припомня тези дни!

Перфектно. Чудя се дали в тази тема да бъде всичко или да направя направо нова тема в Проекти.

Джордж. Първо трябва да минат тестове. Няма да кажа, че нещо е готово преди сам да не го харесам поне на 101 процента от 100 възможни. Освен това го правя за свое удоволствие. Така че ако крайният продукт ти хареса не ми пречи изцяло да е с твоето име на корицата. Само тогава една промяна ще направя, ще променя една личност вътре в книгата... Тано Чипчето звучи интересно. :D

02 Мар 2015 20:30
gbm's Avatar
gbm
Автор
Автор
Скрий Още
Виртуална полиция #102833
Майтапя се! Прави каквото искаш. Дай картинка и ще ти направя цветна корица. Още не съм започнал картите. Нещо не ми се работи днес.

02 Мар 2015 20:35
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Виртуална полиция #102835
Спокойно. Картите все още не са толкова належащи. А трябва да си свалиш мегаигра 7-8-9-10 за всички карти :-)

02 Мар 2015 20:36
active
Трошача
Трошача
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Виртуална полиция #102836
+1 за мнението, че "Ураган на Колела" беше каймака в списанието. По спомен харесвах да мародерствам и се имах най-много с подпалвачите :D Аз също бях притежател на "Рейнджър" (модифициран с някаква апаратура). Евала за начинанието, ще ми е интересно да видя как продължава историята.

02 Мар 2015 20:42
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Виртуална полиция #102839

active писа: писа:
+1 за мнението, че "Ураган на Колела" беше каймака в списанието. По спомен харесвах да мародерствам и се имах най-много с подпалвачите :D Аз също бях притежател на "Рейнджър" (модифициран с някаква апаратура). Евала за начинанието, ще ми е интересно да видя как продължава историята.

За момента е само реставрация и евентуално подобряване на излезлите вече в списанието игри. По нататък може да има истинско продължение на историята, че имам няколко идейки в главата си... но първо това.

02 Мар 2015 21:10
Monevwww's Avatar
Monevwww
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 722
Виртуална полиция #102845
Прави тема Виртуална полиция 1.01(фен мод) /или там както ти хрумне/ в Проекти да не спамим в тази;

30 Сеп 2017 00:29
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 114
Topic Author
Виртуална полиция #124404
Припомних си я! Кефец! Не е точно като едно време - тогава да играеш часове (!) върху едни там 80-100 епизода беше ехеее... Сега имам по-високи изисквания. Към днешна дата бих сложил повече РАЗЛИЧНИ неща като събития по картата. Но с уговорката че е писано 97-ма - КЕЕЕЕФЕЕЕЕЦ!11!!

Поетапно, както следва:

Ураган на колела (брой 7) - Тук мааалко ми натежа необходимостта да изпълнявам задачки - закачки за босовете. За Айзък добре - с малко късмет цистерната минава на веднъж. При японците няма мърдане обаче - минимум 6 курса (според правилата на заявката).
Момента че може да не уцелиш правилната лисица лекинко разточва играта.

Ураган на колела (брой 8) - Това го приемам само с уговорката че е неделима част от играта в брой 7. Самостоятелно просто... ами не върви. В единия случай се вмъкваш, взривяваш няколко робота и гепваш хакерчето (когато знаеш къде е). В другия случай се вмъкваш, взривяваш МНОГО роботи, и... ами пак така. Тук просто няма достатъчно игра за да мине за нещо самостоятелно. Куейк нещо не се адаптира добре на хартия май... Но ако го приемем за нещо "скачено" с първата част - да си доиграе човек един вид, става.

Астровехтошари (брой 9) - Това... ъъъ, реших да не си го причинявам за сега. Както и Астровехтошарит от 10-ти брой от които иначе имам добри спомени. Събирам хуарангска енергия КИ за това изпитание, значи.

Драконовото копие (брой 10) - Това даже го играх 2 пъти. Забележката за ограничения брой събитие по картата от Урагана остава - прекалено много се циклеше с едно и също. С уговорката че през 97-ма ми се видя като Скайрим! Пробвах на практика да утрепя дракон без харпун - става, и то доста добре. Ако е взел човек достатъчно магьосници е напълно постижимо.
Пробвах и сам да играя магьосник - с лека модификация на невъзможните правила (който е чел ще се сети). Просто го играех като в ДиД - точките магия стигат само за същия ден, и се възстановяват на следващия. Магьосника определено е отрязан отново, както и не видях голяма полза от разнообразието различни но напълно сходни магии (нямаше магия за масово поразяване!) - но пък с тази модификация поне може да се играе.

Ех, славни времена бяха - а Лорд Дракон беше още по-славен! :woohoo:

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: ringlas, Efix7

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
Форум
/
Книги-игри
/
За заглавията от първата вълна
/
Джордж М. Джордж
/
Виртуална полиция
Time to create page: 0.081 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Златна Никса 2021 (50 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от Rahvin
    • Today 12:21
    • Запад/verwesten - ревюта и коментари (11 Мнения)
    • в Сдружение книги-игри / Други книги
    • от Monevwww
    • Today 11:39
    • Сериали - обща тема (178 Мнения)
    • в Общи приказки / Кино
    • от Ал Торо
    • 21 Май 2022 22:11

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg