Може би ти се иска да можеш, но... "Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine." Или на картинка:Ще използвам малко логиката на ММ.
Никъде не съм казвал, че българите са си живели добре под турска власт. Само цитирах пак Записките на З. Стоянов, в които той споменава, че за много от дейците на революционното движение живота след Освобождението е станал по-лош, отколкото живота им под турска власт.Според ММ ситуацията не е била лоша и сега разбирам как е станало помохамеданчването в Родопа планина.
"Мениджмънт" е дума, която си има точен превод на български и всички самонабедили се за патриоти тъпаци ставате за смях, когато след яко биене по гърдите и натрапване на патриотизъм, доказвате, че не познавате родния си език и го владеете на едно посредствено ниво.От моята гледна точка която е свързана с доста моредния на последък мениджмънт или меринджейство виждам как при ясни правила хората правят каквото и както си искат.
Ако си поставим за цел да измисляме разни славни случки от миналото, може да се окаже, че и 202 засади е имало, но на турците, водещи Левски, им е излязъл коефициент 1001. То това му е трудното на лъженето, че се увличаш и започват да се трупат противоречия.Левски за който дълги години се писа че никой не рачил да го освободи се оказа накрая че е имало цели две засади, но просто той не е минал от там и уви най светлия българин ан възрожденската епоха е загинал...
Плашещата ти неграмотност и очевидния хаос в мислите ти са ясно доказателство, че си необразован.Аз обвинявам училището за сгрешния светоглед на ММ на практика то го е пречупило докато мен така и не успя въпреки че положиха усилия.
Уви, нещо пак си се объркал и няма надежда питекантропи като теб да създадат нещо дори отчасти смислено, да не говорим за гениално. Освен ако не си си втълпил, че хора като Леонардо да Винчи всъщност са били аматьори, не знам как си стигнал до горния извод.Уви всичко гениамно е създадено от аматьори...
Пълни глупости, поредната доза тъпотии на увредения ти мозък.ММ пийни някоя вечер и прочети ,,Опълченците на Шипка,, там 5000 непрофесионалисти събрани от кол и въже заедно с рехави руски полкове са сразили десеторно превъзхождащ ги враг и когато боя е свършил сигурно за пръв път от 500 години са поели дъх като свободни хора, защото те са можели да видят че свободата им не е дарена, дадена или изпросена.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
За този закон на науката за естествените неща за пръв път чувам, но ще се опитам да го наизустя (не мисля, че ще успея някога да разбера логиката зад подобно правило).преди нещата да станат по-добре е естествено, че ще станат по-зле
Аз овчи мисли съм чел много. Тази не е първата и, за съжаление, няма да е последната. Не знаех, че има правило нещата да се случват така.това, че чуваш за тази мисъл за пореден път доказва слабото ти образование, тя не е от днес
Щом го вярваш... Турците нямали ли са муниции? Или са били толкова тъпи, че са чакали да бъдат изтласкани с щикове, вместо да гърмят? За хиперболизиране чувал ли си?Чакали са противника да стигне върха и там с го изблъсквали с щикове или са хвърляли камъни и големи дървета.
Ако приема, че съм с 4-ти клас образование, ще бъда реалист и няма да се смятам за много умен. Няма да ми хрумне да вдигам въстание, нито да лъжа хората, че зад мен стои велика сила. Ще намеря някой, когото смятам за умен, и ще се стремя да му бъда полезен с каквото мога, щом вярвам в него и в каузата му.ММ, не ми отговори - хипотетично приеми, че си с 4 клас образование, не можеш да издаваш вестник, нямаш интернет, нито медии, църквата е съвсем млада и слаба, нямаш собствени финанси, нямаш интелегинция, народът е просто, заптитета и кадиите са турци, АНглия и АВстро- УНгария са срещу теб - как ще вдигнеш въстание, по-добре от апостолите ни? Защото ти си претенцията че те са глупци, а ти си много умен.
Не, тъпако! Ако виждам надежден водач, ще му помагам. Ако не виждам, но имам усещане, че аз ставам, ще поведа хората. При всички други случаи ще се спотайвам и ще преча на припряните идиоти да развеят знамето и да подведат народа, прахосвайки материала.с една дума - ще оставиш хората да тънат в робство, защото не се чувстваш достатъчно подготвен да ги поведеш, нито имаш можеш да демонстрираш че зад теб стои милионна армия. Мерси, това исках да чуя. Отговорът ти е този който предполагах, но друго е да го чуя от теб.
За пореден път се убеждавам, че думата реалист е другата дума за интересчия и нагаждач.
Аз имам някакво участие в учения като войник. Ти откъде знаеш?Знаеш ли колко е трудно да стреляш отдолу нагоре, когато на върха има укрепен противник?
Много дразнещо човече си, тъпоглаво, но неуморно.Та значи тъй като няма водач, когото да последваш, кротко ще стоиш и ще чакаш империята сама да си падне.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas