• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За заглавията от първата вълна
/
Майкъл Майндкрайм
/
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм

• 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 14
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
12 Ян 2015 19:17
Sando
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 69
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #100137
Пари 5 , приход 34.5 и престиж 11 са началните стойности от икономическата част , абсолютно навсякъде съм предпочел прихода в икономическата част.По епизоди:1-13-33-45-26-28-2-24-31-18-6-32-17-21-10-4-34-36-38-40-42-44-48-57.Пари 3 е остатъка след закупуването на играчи през третия сезон.Приход 7.5 ми остана през втория сезон след закупуването на играчи.Относно атрактивността - трите числа при оценките са за съответните сезони.Направих го за да е по-лесно да се проверят по победите от редовния сезон , резултатите в плейофите и точките атрактивност.По сезони: първи сезон - 27 , втори сезон - 89 , трети сезон - 185.Престижа по сезони- първи-11, втори-20,трети-32.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

12 Ян 2015 20:13
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1273
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #100140
Тази цялата дискусия ме надъха да седна и да я изиграя. За последно съм я играл 1999 или там когато излезе :-)

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

12 Ян 2015 20:34
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #100143

kinez писа: писа:
Да чакаш със ,,Сделки" да вземеш Дънкан и Камби е като да чакаш да удариш от тотото :-) На свръхсложното ниво си много ограниче в избора на силни играчи и без Дънкан и Камби си обречен. Като цяло мениджър Сделки за мен е най - нерентабилния, а на ниво епизод 45 просто не функционира добре.

Първо аз харесвам заровете и те ме харесват.
Второ - със сделки взимаш двама играчи в драфта, дори да не се падне Кемби, а да речем Шариф Рахим и Коби Браян, това са си 19 пари, които могат да отидат за Шон Брадли.
Със сделки се отключва и Тирел Брендън, а той не е играч, който можеш да подцениш.

ПП - Падна ми се 6 и 1. Купих си Маркъс Кемби, а Бен Уолъс го продадох, за да имам място евентуално за Тим Дънкън.

Избери своето приключение

12 Ян 2015 21:29
Sando
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #100146
Ако ти се паднат Коуби Брайънт и Шариф-Абдур Рахим взимаш 17 кинта.Май забравяш ,,глобата" от 2 кинта за правото да вземеш два ламугера.

12 Ян 2015 21:46
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #100149
Аз ги смятам след глобата. 2 парички - бълха ме ухапала.

Избери своето приключение

13 Ян 2015 18:22
kinez
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 17
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #100195
Има два варианта за постигане на много плюсове в тази игра. Единият - гониш престиж и се опитваш да вземеш титлата с възможно най-слабият отбор.( аз го пробвах и съм писа за него по-горе; без "слоновете" по този начин можеш да вържеш 45-50 плюса) Вторият - варианта на Sando. Заебаваш престижа и гониш кинти за максимално силен отбор с който се целиш в атрактивност. За свръхсложното ниво отбора, който той е направил е практически най-добрият възможен. Третият вариант е микс между двата изброени, но струва ми се, не е удачен. Погледнах готовите цифри, които Майдкрайм е дал на епизоди 55-57 и видях, че е допуснал грешки. Няма как да постигнеш престиж 18 и същевременно да имаш 23, 0 пари 30, 5 год.приход. Няма такъв филм. При тези финанси престижа ти е макс 12.
Струва ми се, че Sando е взел почти максимума от варианта с гонене на атрактивност...
Лично аз ще опитам тези дни да видя колко е абсолютният макс плюсове, който може да се вземе в играта, но не на свръхсложно ниво.

13 Ян 2015 19:33
Sando
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #100198
Третия вариант е възможен с други забранени играчи.Хареса ми да играя отново тази книга , не съм го споменавал но ми е любимата(в друга тема споменах че съм тренирал баскет почти две десетилетия).Ще направя 1-2 разигравания с яко чийт със зара само за да тествам моя вариант за макс плюсове.

13 Ян 2015 21:26
Sando
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #100204
Направих разиграване за максимално силен отбор.Предупреждавам че варианта е възможен само със супер чийтване на зара.И като казвам чийтване да не ми се изтъпанчи някой че това ставало без контрол на късмета.Разяснявам - винаги ми се падат Коуби и Дънкан на драфта за 20 кинта.Втория сезон е възможно да се вземат 61 победи с минаване само през определени отбори с играчите които го изиграх а и плейофите на същия сезон могат да се спечелят само със супер късмет(така че да вземеш и максимума атрактивност де).За сметка на това последния сезон с плейофите няма смисъл да ги играете.Невъзможно е да загубите с този състав.Единствената ми слаба оценка е опита.И все пак постигнах само 45 плюса.Реда на закупуване на играчи е следния:първи сезон-Шърман Дъглас,Джон Старкс,Джордж Линч,Алън Хендерсън,Айзък Кристи,втория сезон закупувам само Марк Прайс.
Мениджър:бизнес
Зала:6
Привърженици:5
Мажоретки:6
Треньорски щаб:Тино Борели,Джон Карлито,Лари Стоун,Гордън Майлс
Забранени играчи:Брент Прайс,Мич Ричмънд,Дани Манинг,Тайрън Хил,Джейсън Уилямс
Кодови думи:тиф,слон х 6,
Пари:5,2
Приход:40,22,
Престиж:12,27,33,45,76
Атрактивност:18,20,57,118,143
Пост Име Качества:
гард Джейсън Кид Л,З
гард Джон Старкс П,Т
гард Шърман Дъглас З,П
гард Дана Барос З,Т
гард Марк Прайс Т,Ф
крило Грант Хил Л,З,П
крило Шон Кемп Л,З,Б
крило Чарлз Оукли З,Б
крило Джордж Линч З
крило Алън Хендерсън Б
център Патрик Юинг Л,З,Б
център Айзък Кристи
Лидери:0,0,4 Пробиви:2,2,3 Борци:1,1,4
Защитници:2,2,8 Тройкаджии:1,2,3 Фаладжии:0,1,1
Сандвич:2,2,12 Обикновена:7,9,18
Покриване:2,2,14 Але-уп:2,3,10
Преса:5,6,23 Забивка:3,5,12
Тройка:6,9,17
Бързи Атаки:5,5,23 Опит:10,18,51
Д.Стрелба:12,15,24 Защита:11,13,59
Завършване с центъра:4,7,18 Скамейка:10,12,29
Атаки през центъра:4,5,15 Център:15
Първи сезон:57
Втори сезон:61
Трети сезон:88
Плейофи:Демоните:102 Сан Антонио:91 , Демоните:102 Хюстън:91 , Демоните:88 Минесота:85
Демоните:- Сиатъл:- Демоните:- Лейкърс:- Демоните:- Юта:- Демоните:- Чикаго:- Демоните:- Чикаго:-

13 Ян 2015 21:50
kinez
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #100205
Тук включил ли си престижа и атрактивността от плейофите на трети сезон? Ако си ги включил значи това определено е слаб вариант - все пак без чийтване и на свръхсложно ниво си изкарал повече. Предполагам проблема идва от по-слабите оценки за але-уп, забивка и тройка. Явно трябва още от първи сезон да се трупат, за да може до трети да напомпиш атрактивността на макс. И аз ще пробвам едно чийтващо разиграване със същите забранени играчи като твойте само с цел да видя колко е абсолютният таван плюсове!

13 Ян 2015 22:54
Sando
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #100209
Да , за да мога да събера този отбор първите два сезона се играят със санитарния минимум играчи.Опита беше да се изгради възможно най-силен отбор.А относно резултата - ако разменя Маркъс Камби и Патрик Юинг и Тим Дънкан с Чарлс Оукли мисля че плюсовете ще скочат а отбора ще загуби един лидер и 15 за център което изобщо няма да се отрази на играта(е няма да ги биеш с по 30-40 точки но и 15-20 точки разлика ти дават същите бонуси престиж и атрактивност).

17 Ян 2015 17:21
kinez
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #100359
Едно изиграване със забранени играчи Ш. Кемп и малко чийтинг( падат ми се Камби и Дънкан и хващам всички слонове).Ето какво се получи:
Мениджър - Бизнес, Привърженици -5, Зала -3, Мажоретки -6
Играчи: Сезон 1: Бр. Прайс, Дж. Кид, Ал. Хендерсън, Ч. Окукли, Айз.Кристи; Сезон 2: Ш.Дъглас и М. Камби от драфта; Сезон 3: М. Прайс, Р.Пек,Гр. Хил, Т.Хил и Дънкан от драфта
Оценките ми: Сандвич 14, Покриване 17, Преса 22, Обикновена 17, Але-уп 14, Забивка 16, Тройка 14, Бързи атаки 26, Далечна стрелба 20, Зав с центъра 18, атаки през центъра 15, Опит 33, Защита 60, Резервна скамейка 29;
В крайна сметка: Престиж 78, Атрактивност 222, победа над Чикаго с 4:2 Общо - 117 плюса. Мисля, че с мениджър Бизнес това е почти максимума. Играх със силен отбор от самото начало, за да напомпя атрактивност. Утре ще постна едно изиграване с мениджър няма и пак с малко чийтинг ще гоня максимума.

17 Ян 2015 18:22
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 487
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #100362
Ако искате да постигате максимално високи резултати в тази игра, задължително е да манипулирате резултатите си на тестовете, понеже тези тестове са абсолютно остарели и не е нормално човек да знае неща, които са били актуални преди 20 години.
Преди 2-3 години преигравах тази книга цял уикенд, за да опитам различните комбинации. Тогава приемах, че на всеки тест отговарям или на всички въпроси, или на всички без един, в зависимост от това дали теста ми се струваше лесен или не.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

17 Ян 2015 18:37
Sando
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #100363
Зависи.Най-фенския ми период е именно 90-те години.Тренирах с огромно желание и фанатично усърдие , гледах НБА винаги когато мога и съм играл до безумие игрите NBA97 и NBA98 на SEGA(тогава нямах компютър).Единствено си позволявах да поглеждам стартовите състави преди да взимам решения(звездите ги помнех кой къде играе ама на играчи като Ламонд Мъри и Скот Барел не им помня професионалния път).След 1-2 разигравания изобщо не ми беше трудно да хвана максимума от тестовете.Чийтинга главно се състои в манипулирането на зара за драфта и слоновете.В плейофите , особено срещу Хюстън шанса има голямо значение и там може да се послъгва.С правилно планиране третия сезон е елементарен.

18 Ян 2015 14:43
Efix7's Avatar
Efix7
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1131
Topic Author
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #100411
Ето и схемата на Зона 2 - самият драфт. Схемата започва от епизод 58, като сезон 2 е долната секция, а сезон 3 е горната секция. Класичекото преминаване тук включва М. Камби през сезон 2 и Тим Дънкан през сезон 3, но това вече вие го знаете. :-)

Преминавам на схема на редовният сезон - ще преценя дали да се разпредели по дивизии или ще е една схема за целият сезон.

Редактор - 21 произведения
Автор - 17 книги (6 издадени)
Дигитализатор - 32 iPDF книги-игри
Организатор - "Вълшебен зар" 2018-2022
Популяризатор - "Панаир на книгата" 2019-2022

10 Апр 2015 21:49
Efix7's Avatar
Efix7
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1131
Topic Author
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #104719
Здравейте,

отне малко време да направя схемата за редовния сезон, но ето че съм готов и със нея. :-)

Зелените пътища са тези, които са най-добри за преминаване.

Редактор - 21 произведения
Автор - 17 книги (6 издадени)
Дигитализатор - 32 iPDF книги-игри
Организатор - "Вълшебен зар" 2018-2022
Популяризатор - "Панаир на книгата" 2019-2022

• 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 14
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
Форум
/
Книги-игри
/
За заглавията от първата вълна
/
Майкъл Майндкрайм
/
Time to create page: 0.083 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Поредицата за Самотния Вълк (90 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Чуждите автори
    • от Der
    • Today 00:44
    • Куиз: Книги-игри! (23 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Общи приказки
    • от Ал Торо
    • Yesterday 20:40
    • Магьосникът Сива Звезда 4 - Войната на маговете (4 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Други нови книги-игри
    • от dechoto
    • Yesterday 13:43

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg