Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
2. Героят може да изкара и 1000 битки ако решиш, но това не е мерило. Въпросът е, че за да са интересни трябва да са балансирани. За да са балансирани, смислени и многобройни трябва да не се проваля от едно хвърляне главният герой, а твоята система звучи точно така. VG не знам какво е писал.1. Новото е Духовната енергия и начинът, по който се използва - не че има повече от една характеристика.
2. Гарантирам ти, че с добър мениджмънт героят ти може да изкара десетина битки. И то при положение, че повечето от тях могат да се избегнат с Умения и ум - и точно това се очаква от играча, не да пауърплейства.
3. Това вече става абсурдно. Предлагам тогава да видим "Заекът и Абаносовия дракон" за младия крадец и авантюрист.Още повече Валенс е доста по-специфичен и разпознаваем образ - аз поне не знам за друг такъв - така че под каквото и име да е, ще е очевидно за всички, че това си е Валенс.
Иначе нито историята е друга, нито даже светът - просто Боби не е имал вътъка да използва директно историята и географията на средновековна Европа (въпреки че използвахме религията съвсем буквално, с цитати от Библията, баси), затова е сменил имената на държави и градове + смешката да вика на католицизма "Гринлорн" и още няколко такива. Аз сега ги оправям.![]()
Точно така. Но да не дълбаем още, извинявам се и на двамата, че съм ви провокирал излишно с обичайния си маниер да пускам инфото на части, за да видя реакцията. Нямам търпение да се чуем в скайпа и с двамата.Аз лично коментирам по написаното в ограниченото му представяне, ако то не отговаря на замисъла или не го представя достатъчно добре, това е отделно. Между другото на Хами изказваняита от типа "2 зара никой не ползва" и шансовете на 2d6 са ужасни, са някак си смешни
Не виждам как може определено разпределение, извадено от контекст и само по себе си да е по-лошо от друго - точно обратното дори, много често се избягват линейните разпределения.
Аз лично коментирам по написаното в ограниченото му представяне, ако то не отговаря на замисъла или не го представя достатъчно добре, това е отделно. Между другото на Хами изказваняита от типа "2 зара никой не ползва" и шансовете на 2d6 са ужасни, са някак си смешни
Не виждам как може определено разпределение, извадено от контекст и само по себе си да е по-лошо от друго - точно обратното дори, много често се избягват линейните разпределения.
Щото си знаем "матриала".
![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas