Свиквай свиквай,че автора разчита на теб за половината тираж
![]()
Щото си знаем "матриала".
![]()
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
![]()
Ъм, това го бях забравил. Явно ще почвам да събирам пари за половин тираж книги.
Ами Трип те книгите се препрочитат отвреме навреме не е като да е само спомени от миналия век
![]()
5. Помисли дали да не вкараш и катарите - нещо като нашите богомили, почти изтрепени до крак от католическата църква (в името на Бог, разбира се, в никакъв случай не заради замите им). Интересни образи са и имат интересни вярвания.
Албърините на Блонд, освен етикет "еретици" и загатване за френско потекло, нямат нищо общо с катари и тям подобни средновековни движения. След заявката на Уейн за исторически по-достоверен свят предложението на Timequake е съвсем основателно.
5. Помисли дали да не вкараш и катарите - нещо като нашите богомили, почти изтрепени до крак от католическата църква (в името на Бог, разбира се, в никакъв случай не заради замите им). Интересни образи са и имат интересни вярвания.
Че нали в "Небето ви чака" си имаше албърини?
Aз пък Валенс почти го бях забравил, тъй че явно не ми се е впечатал особено в съзнанието. Късал съм му книгите от препрочитане, разбира се, но просто твърде много време мина - странно би ми било, ако има хора, дето са им толкова пресни почти 20 години по-късно.
![]()
Ъм, това го бях забравил. Явно ще почвам да събирам пари за половин тираж книги.
Това доколко е сериозно?
![]()
Аз не ги наричам никак. Това са си просто нови книги за Валенс - и то държа да са по-добри като геймплей, по-обемни и разклонени и също толкова добри като стил като досегашните. Дори тази, която развива събитията споменати в Олтара, ще е на практика нова (40->400еп.), що остава останалите. (Но аз разбира се няма да се изхвърлям да пиша анонси за 7 напред, въпреки че вече имам поне 2-3 доста читави.)Хрумна ми следното - явно идеята да се запазят имената и сетинга не е толкова неприемлива. Струва ми се, че всички ужасно много ще се зарадват на продължение или prequel на Валенс - по този начин Уейн ще спечели безгранична всенародна любов. Нужно ли е да се нарича reboot и какво значение дали тези останали неща ги броим че са се случили или че не са. Дори да се появи някое противоречие с другите книги, едва ли хората ще го приемат тежко.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas