Наистина прекрасен аргумент! Може би ще трябва да се заобиколи все пак по някакъв начин, защото трябва да се прави някаква разлика между броевете, относно дали става въпрос за преиздание с нова корица или грешка в печатницата. Според мен едно (примерно) "ноември 2014" отдолу е далеч по-неангажиращо като цифри и дава онова усещане за периодично издание, тип фантастична или крими поредица. Трябва да има някакво разгринечине.... Решението да няма тройка на корицата според мен е много правилно. Цитирам част от мое мнение, което бях написал в темата "Обем на бъдещите ни издания":
"Причината ПГ1 да се продава и търси повече от ПГ2 според мен е точно в цифрата. Съвсем естествено е, че купувачите предпочитат да си купят първата книга от дадена поредица, а не да започват от втората. Нормално е ако не им е харесала да не си вземеш следващата...
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
За насочеността на корицата и съдържанието - мисля, че е крайно време да признаем (най-вече пред себе си), че ПГ не става за деца под 12 години и да адресираме публиката с корица, която да го покаже и да отговаря на съдържанието.
Корицата на двойката беше най- ужасната в книгите игри.Все едно някой първолак е драскал нещо си са го сложили за корица.
Корицата на двойката беше най- ужасната в книгите игри.Все едно някой първолак е драскал нещо си са го сложили за корица.
Ама какво ще рече "ужасна", освен че не ти харесва? Много илюстрации на Н. Русков са ужасни защото правени набързо, и в комбинация с типичния му стил всичко в тях прилича на безформени разплути модели, много илюстрации на Иванчев са ужасни не за друго, а защото са рисувани за по 20 минути парчето и са много неизпипани. Какво не е наред в случая?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas