В сборник като досега |
|
28 | 73.7% |
Като самостоятелни книги |
|
4 | 10.5% |
Все ми е тая |
|
6 | 15.8% |
Общ брой гласували: 38 ( kinez, George-AL, Pe6ka_S_Mnenie, mirgito, sarutobu ) See more
harlequin, vertigo13, Insane, thefamine, ze BG, Krassy, Mindcrime, knigi-igri, mu6-more-rock, nixata, Cliff_Burton, gbm, Цъфто, koleto, Wukong, Horacio B. Andreas, BatBoril, asen_berk, Opk, Der, Добромир, Mayday, Ейдриън Уейн, kiril_ps, Вилорп, ringlas, Monevwww, comics_ross, Leidrin, Лисичков, SatanicSlayer, the_arsonist, Ал Торо
|
|||
Само регистрирани членове могат да участват в тази анкета |
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Това не е реалистична опция през повечето години. Дори и да имаме тази опция, тази анкета е за случаите, в които я нямаме.Нека не е едното за сметка на другото. Направете не чак толкова дебело "Призвание" и пуснете по-обемните неща сами като "Призвание герой представя". Разбира се не всичко наведнъж, за да има до края на годината периодично нови неща.
Доколкото разбирам, тази година я имате, затова го предложих. Всичко зависи от материала, с който разполагате. Тези неща трябва да се решават според броя и обема на разказите, а не просто да се каже: "Спираме сборника и започваме да пускаме само отделни книги.". Това е моето мнение, не мога да избера едното от двете в тази анкета.
Това не е реалистична опция през повечето години. Дори и да имаме тази опция, тази анкета е за случаите, в които я нямаме.Нека не е едното за сметка на другото. Направете не чак толкова дебело "Призвание" и пуснете по-обемните неща сами като "Призвание герой представя". Разбира се не всичко наведнъж, за да има до края на годината периодично нови неща.
С това съм на 300% съгласен. Има ли досега случай на продължение? Знаеш, взех си всичките сборници накуп по Коледа, но досега съм прочел твърде малка част от нещата и не съм в течение.- Според мен има нещо готино когато една серия е почнала вътре в сборника да продължи вътре в сборника.
Това дори не го допуснах. Автоматично предположих, че за всеки автор би било чест и признание да е отделно издаден( стига разбира се да говорим за достатъчно обемно за целта произведение) - със собствено оформление и тнт.. - да се открои някак си чисто формално от другите.Да не говорим, че може да има автори, които искат да са в сборника, а не отделно - има такива, които са изявявали такова предпочитание. .
Ако надушиш такава опасност в някакъв необозрим момент в бъдещето - ми пишеш веднага. Тогава вече може и да се активирам и да взема да завърша някое от многото неща, които ферментират в момента в главата ми...ако получим три произведения, 2 за самостоятелна книга и 1 за сборник какво да правим - да пуснем сборник само с третото, а другите да ги пуснем отделно?
Генерално си прав, но има и изключения. Присъствието в сборника също си е някакъв престиж, автоматично гарантира някакво ниво, съществува и усещането, че си част от нещо готино и по-голямо.Автоматично предположих, че за всеки автор би било чест и признание да е отделно издаден( стига разбира се да говорим за достатъчно обемно за целта произведение) - със собствено оформление и тнт.. - да се открои някак си чисто формално от другите.
Ето, пиша ти, активирай се. Надуших такъв момент.Ако надушиш такава опасност в някакъв необозрим момент в бъдещето - ми пишеш веднага. Тогава вече може и да се активирам и да взема да завърша някое от многото неща, които ферментират в момента в главата ми
Ще спасим положението!
"Продължение" не е точната дума, но имаме:Има ли досега случай на продължение?
Това е любопитно, и като се отворила приказка - ако не е някаква корпоративна тайна, какъв е тиражът на Призванията и каква част от тях се изкупуват реално? Има ли растеж на тиража при всеки следващ брой?Призвание Герой е утвърдена поредица с читателска маса по-широка от този форум.
Предмишница ли? Тренирах вчера цял час с Петият принц*Добромире започвай да тренираш не се оплаквай
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas