Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
наче най-важното е, че към този момент пак (97-98ма) осъзнах, че искам и мога да правя истински истории - които надхвърлят интерактивните форми и си изискват нормални романи
Защото в "Езерният град" така си бяхме разпределили частите за писане с Боби, че освен втората половина на книгата, аз трябваше да пиша и началото. Така че не искахме да разбъркваме вече готовата номерация и просто добавихме в увода "Играта започва на епизод 178."Аз имам въпрос. Защо една от книгите на Магията на Мрака почваше от майната си - епизод 200+
Оставам с усещането, че знаем много малко за теб. Хрумват ми въпроси във връзка с този цитат. Колко романа си написал в последните 15 години? Колко от тях са издадени, в какви тиражи, на какви езици, от кои издатели?...от 97-98ма, когато преминах от интерактивна към нормална литература, си наложих да се занимавам САМО с романи (или даже трилогии).
Идея и история не са взаимноизключващи се понятия. Обратното, в идеалния случай се допълват. Макар очевидно да могат да съществуват и поотделно, една история без идеи ще е... безидейна - и, в крайна сметка, излишна. Една идея пък, колкото и важна сама по себе си, ако не е облечена в достатъчно пленяваща история, за да стигне до читателя, обикновено свършва като пропаганда или поучителност, две еднакво мразени форми.Разказите не разказват истории. Разказите излагат идеи, в по-сбит вид и за по-напреднали читатели. Ето защо разказвачите на истории се придържат към по-дългите форми. Това твърдение струва ли ти се вярно?
Напълно прав си. А и горните разсъждения щяха да бъдат далеч по-обосновани, ако обсъждахме вече издадени неща. Но дори само историята в първите три Асасини ще е добър пример, веднъж щом излязат дотам.Оставам с усещането, че знаем много малко за теб.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas