Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Първо извинявай, че ти номерирах въпросите, така ми е по-лесно да отговоря.1. Замислял ли се се за страт в света на „Господаря на Мрака” и „Древното зло”?
2. Стратове „поръчкови” ли бяха или по идеи на авторите?
3. В Джонга имаше едно много хубаво разказче-повест което настина ме накара да се вживея във света и честно казано Белия лъв си ме плашеше. Та дали като част то новата вълна предвижваш други такива хубави лирични отклонения от игрите?
4.Ако се хванем да изчопкаме грешките във Виртуална полиция, ще ни зарадваш ли със „Виртуален полицейски сборник”?
Брех, как си го бях нарочил, пък сега се усетих, че съм забравил!
Джордж, ти каква литература харесваш? Кои са книгите, които са ти направили най-силно впечатление? И в последно време какво си чел? За художествена литература говоря.
Не знам за какво говориш? Какво е това?Какъв е Myers-Briggs профилът ти?
Честно казано нямам готово продължение. Края беше оставен "отворен" ако книгата се хареса и ако обстоятелствата са подходящи да направя още поне една книжка. Нещата се развиха така, че в ИК Астрала се ориентирах към други теми и на "Легионът..." не му дойде редът.Гледам, че тази тема не е много активна, но аз искам да задам един въпрос на Джордж М. Джордж. Тъй като тези дни изчетох Легионът На Отмъстителите ( навремето я бях пропуснал) и ми хареса. Доста добра книжка, според мен. Понеже ми се стори, че е замислено нейно продължение, защото така и не бе открита и нападната планетата на Риароните, а в края на книгата пишеше, че това ще бъде съществената битка и че не съм напълно победил.
Искам да питам дали тази книга има продължение (и ако има кое е то), замисляно ли е такова и ако няма, би ли го направил сега?
Отговорих пак тамДжордж, имам въпрос тук:
viewtopic.php?f=66&t=1168&p=22296#p22296
Нека това което ще кажа не прозвучи като бъзик. Значи стана така... бях тръгнал на среща с едно момиче и толкова се унесох в мечти, че вместо при момичето стигнах до офиса на Плеяда. Там седят значи двама... гледат уж благо... ама тръпки да те побият. Влизам аз и единия пита:... как всъщност стигна до писането на книги- игри? Струва ми се, че вече знам историите на всички автори, само твоята ми се губи все още.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas