Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Преномерирах въпросите защото първите два не означават едно и също нещо.1. Джордж някога налагало ли ти се е да спориш с някого и да се налагаш с аргумент от рода на: Абе ти на мен ли ми се перчиш бе келеш? Ти знаеш ли че имам еди колко си издадени книги?
2. С други думи: имал ли си повод да се хвалиш пред някой с постижението си?
3. А да си имал повод да го премълчиш?
Занимавах се с техническата страна на производството. Главно страниране. С авторските права си се разправяха издателите. За две заглавия: "Батман" и "Смъртоносна битка" знам, че бяха закупени права. Имам косвени сведения (главно от разговори) за още няколко други, че правата също бяха уредени съвсем легално.Това обаче не означава, че останалите са били "нелегални".Понеже останах с впечатлението, че не си се занимавал само с писането на книгите-игри, а и с неща покрай издаването (може и да греша) искам да попитам как стоят нещата с авторските права за книги по френчайзи като "зоро", "годзила", "херкулес", "батман", "терминатор", "хищникът", "пришълецът", "смъртоносна битка" и други? Питам, понеже имам идея, но е по видео игра и ми е чудно как стоят нещата...
Всички права се плащат. Аксиома.Понеже останах с впечатлението, че не си се занимавал само с писането на книгите-игри, а и с неща покрай издаването (може и да греша) искам да попитам как стоят нещата с авторските права за книги по френчайзи като "зоро", "годзила", "херкулес", "батман", "терминатор", "хищникът", "пришълецът", "смъртоносна битка" и други? Питам, понеже имам идея, но е по видео игра и ми е чудно как стоят нещата...
Имам много специален и силен интерес към бойните изкуства. Като ученик по време на соц. опитвах да тренирам бокс и джудо... друго нямаше. После съм се свързвал с разни школи и все оставах разочарован от "учителите"... Затова се ориентирах към теоретичната част по-безопасно и безболезнено е.Здравей, Джордж!
Интересно ми е дали имаш някакъв специален интерес към бойните изкуства? Тренирал ли си някое?
Поздрави!
Беше малко "позамръзен". Сега вече го претоплям. Като чета какви претенции имате и като ги сравнявам с реалностите на пазара бях готов да се откажа, ама мисля че открих компромисен вариант.Ами...
Аз искам да попитам какво става с новите проекти? Случва ли се нещо, върви ли...
То е ясно, че срокове не може, а явно не е и добре да се дават, но все пак някакво инфо?
Ама не съм се отказал! Напротив амбицирах се да направя вариант за "пазара" и нецензурирана версия за любителите на жанра.Е не се отказвай де...
Аз нямам претенции..
Или поне особено високи
По този повод винаги бързам да добавя, че в "Червената шапчица" например има: измами, изяждане на хора, изкормяне и удавяне. В "Хензел и Гретел": родителите изоставят децата си в гората, вещицата е канибал, който угоява жертвите си, а накрая я изгарят жива - ама кой ти го признава
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas