• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Книжна борса
/
Продажба и размяна на настолни игри
/
Warcraft настолна игра

Warcraft настолна игра

• 1
  • 1
14 Сеп 2020 17:28
Crys1s
Тарикат
Тарикат
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1
Topic Author
Warcraft настолна игра #136424
Здравейте,
търся да закупя някоя от тези две настолни игри: World of warcraft The board game или The Adventure game.
Ако някой ги има и ги продава моля пишете ми тук или за предпочитане на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Yann Gamgee

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

06 Окт 2020 13:37
Yann Gamgee's Avatar
Yann Gamgee
Дракон в мазето
Дракон в мазето
Скрий Още
Получени "Благодаря": 119
Warcraft настолна игра #136528
Ето една интересна история от мен:

Преди има-няма 10 години купих официалната игра по WoW за моя клуб в Разград "Аркозия".

Играта беше огромна, с терени, фигурки, зарове и прочее. С една дума се забавлявахме много с нея.

2 години по-късно, през 2012 затворих клуба си и разпродадох всичко, вкл. и тази игра. Взех й около 120 лв.

Но историята с нея продължи изненадващо: Пуснах обявите за нея в края на 2012 и я продадох веднага около НГ.

Така, значи някъде из нета тези обяви все още стоят. И се случи така, че за през всичкото това време (2012-2020) регулярно и редовно някакви хора ме търсеха и искаха да купят играта от мен. На всички тях обяснявах, че играта вече е продадена, но търсенето не спря: вместо това нови хора ми писаха в опит да я закупят...

Занимавам се с продажба на книги-игри, ролеви и настолни от много време, но такъв случай както с WoW не съм имал. Момчето от горния пост също ми писа и така.

Пиша Ви всичко това, за да изтъкна, че брандът ИМА значение и WoW е магнит все още за много хора. Като фен на друг бранд (D&D), наистина оценявам техния успех. Ако, например, знаех, че ще се случи такова поголовно търсене, щях да пусна търг или нещо такова. Наистина това с WoW играта си беше феномен!

Игри, както никога досега. И няма да спрем!

06 Окт 2020 19:24
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 525
Warcraft настолна игра #136529
бранда няма значение цената на играта стана 150 долара и нагоре и хората се опитват да я купят тънкана...
едно време вълчан войвода беше 3500 лв Планината на смъртта 1800 лв ама бранда е важен и сега са вместо два долара и долар по 20 и 10 долара.... щото бранда Ян е голема работа.

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

07 Окт 2020 09:30 07 Окт 2020 09:31 от Ал Торо.
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1817
Warcraft настолна игра #136532
И аз я продадох през този форум за около 120 лв, мисля.

Брандът има значение, но не това е водещото в тази история.
Играта е посредствена; ужасно тромава е, без да са прекалено интересни решенията вътре - за мен има много по-добри настолни игри и моята компания бързо я заряза. Това е субективно, разбира се, но не се отличава с особено висока оценка, даже по-скоро с ниска - 6.316 критици, 6.66 потребители. Така че и това далеч не е причината.
Просто играта стана рядка, защото FFG загубиха права за Blizzard-ските игри, но пък правата върху игровия дизайн са си техни, така че тази игра, както и няколко други, не се произвеждат отдавна, изчерпали са се, знае се, че няма да има "допечатки" и това вдига много цената. Такъв е и случаят със Starcraft: The board game, която пък за мен е брилянтна, една от любимите ми настолни. Така че тук Рахвин донякъде е налучкал със сравнението с "Вълчан войвода".
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Yann Gamgee, Rahvin

• 1
  • 1
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Книжна борса
/
Продажба и размяна на настолни игри
/
Warcraft настолна игра
Time to create page: 0.076 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Пролетен базар на книгата 2022 г. (3 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Събития
    • от Monevwww
    • 19 Май 2022 23:29
    • Златна Никса 2021 (48 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от Yann Gamgee
    • 18 Май 2022 19:15
    • Филми - общата тема (1044 Мнения)
    • в Общи приказки / Кино
    • от Rahvin
    • 15 Май 2022 11:35

За контакти