Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Точно това ти е грешката. Давам кратки разяснения и... обяснения.... Играта дори не съм я играл и ...
Твърдо за! "Командос"-ът беше първия експеримент. Със сигурност може да се направи по-добра. Обаче "стратегии" започнахме да правим точно защото тази книжка буквално се изкупуваше за броени дни.... Имам идеята да измисля някакви нови правила за да може да се иргае по сносно...
Ако има класация за най-уредени стратове, то Командос-а е на едно от челните места. Няма да коментирам изказването "дори и не съм играл".
![]()
.
Твърдо за! "Командос"-ът беше първия експеримент. Със сигурност може да се направи по-добра. Обаче "стратегии" започнахме да правим точно защото тази книжка буквално се изкупуваше за броени дни.... Имам идеята да измисля някакви нови правила за да може да се иргае по сносно...
Това трябваше да го попиташ преди да си продам последната бройка от играта. Ако я има сканирана мога да проверя и да ти разясня какво съм мислил и какво съм писал после. Тия двете при мен не винаги съвпадатИскам да попитам за ситуацията БИТКА С ОТРЯД ВОЙНИЦИ - противниковата атака започва от епизод 17, като всеки от командосите има опция дали да се крие, да стреля, бяга и т.н. Въпроса мие, когато имам по-голям брой противници - на епизод 11 не става ясно, дали изчисленията се правят за броя командоси, или за всеки противник, който стреля по тях.
Т.е. примерно при схема "боец", ако се прави цикъла на противникова атака за всеки командос (6 общо), и има повече от 6 противници, излиза че останалите противници не атакуват?
А ако е схема група, как се изчислява кой е ранен, кой е изразходвал муниции и т.н?
1. В епизод 3 се получава "тактиката" на противника. Атака, Обход, Обстрел - в съответните епизоди пише, че всеки противник стреля по а) най-близкия командос или б) по-този с най-мощно оръжие.1. Искам да попитам за ситуацията БИТКА С ОТРЯД ВОЙНИЦИ - противниковата атака започва от епизод 17, като всеки от командосите има опция дали да се крие, да стреля, бяга и т.н. Въпроса мие, когато имам по-голям брой противници - на епизод 11 не става ясно, дали изчисленията се правят за броя командоси, или за всеки противник, който стреля по тях.
2. Т.е. примерно при схема "боец", ако се прави цикъла на противникова атака за всеки командос (6 общо), и има повече от 6 противници, излиза че останалите противници не атакуват?
3. А ако е схема група, как се изчислява кой е ранен, кой е изразходвал муниции и т.н?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas