• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За заглавията от първата вълна
/
Стратове
/
Счупени/здрави стратове

Счупени/здрави стратове

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
17 Апр 2016 08:40
gbm's Avatar
gbm
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 403
Счупени/здрави стратове #114817

SatanicSlayer писа: писа:
Джордж. В самата игра пишеше, че може всяка една футболна игра да се пригоди към Купата е наша и аз прехвърлих Футболмания 98 в Купата е наша. Това проблем ли е?
А това дали пишеш на китайски... Ми на аватара ти пише нещо на китайски...
В "Купата е наша" пише всякакви глупости (точно ти знаеш каквоа е историята с тази "купа", разправял съм ти), пък и аз нямам нищо против да се надграждат стратовете. Тази възможност е една от идеите вложени в тях т.нар. "свободни указания". Моят предишен пост няма предвид написаното от таб.

На аватара ми има надпис на английски с латински букви оформени като японски йероглифи. Никакъв китайски :grin:

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

17 Апр 2016 14:32
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 18
Счупени/здрави стратове #114833
Ами аз наистина си играх да пригаждам правила - вкарах в употреба замъците от Лорд и магьосник като си добавях армии и куести, бях надраскал и книжката. Това си остава може би най-удачния страт и арта му беше страхотен и на корицата и на книжката и на компонентите.

В интерес на истината Лорда можеше да се играе и без прословутите точки издръжливост - с много лесната система за битка в която всичко се решаваше от раз - точно така и играехме за по-бърза игра.

18 Апр 2016 07:52
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 115
Topic Author
Счупени/здрави стратове #114845

gbm писа: писа:
А бе, хора, не на шега почвам да се съмнявам, че пиша на "китайски". Двеста хиляди пъти се каза и аз се съгласих , че стратовете са сгрешени като концепция, недовършени като изпълнение и много от тях излязоха на пазара почти негодни за консумация. Още сто хиляди пъти ми "начукахте канчето" колко сте били прецакани. И каво по-нататък? Като се жалвате в продължение на 30 години по-малко прецакани ли се чувствате?

Не пишеш на китайски, но определено четеш на китайски. :grin: :grin: Пак не си разбрал. :lol:
Концепцията на стратовете е чудесна, тук чепкаме точно кои не са довършени (съответно не стават за нубове), и кои са по-сложни (нямат ниво ленивец).

Недоумявам що разни хора се отплеснаха да влизат в други детайли, ама от лирически отклонения така и така не боли. :hi:

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

18 Апр 2016 08:23
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Счупени/здрави стратове #114848
като се заисля моя проблем със стратовете беше по-скоро фундаментален, не на ниво недомислена система - идеята за ролева игра със соло приключение, комплексни правила и карта е отлична но на практика като играеш сам е доста скучно - има зацикляне в повечето стратове едно и също се повтаря без сюжетни ситуации и разнообразие. С други ирачи вече става доста по -интересно но пък се губи идеята за солото. Покрай Рахвин се замечтах какво щеше да е ако Джордж знаеше какво е ролева игра навремето както сега знае и беше създал страт с история, развитие на героите и уникални предизвикателства наред с битките по карта :-).

18 Апр 2016 08:38
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Topic Author
Счупени/здрави стратове #114850
Ти не си ли чел Лорд Дракон? :unsure:

18 Апр 2016 22:54
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Счупени/здрави стратове #114902
Чел съм го даже ми е любимия страт и единствения който бих си купил , но не точно същото което си мисля.
Тъй като го нямам защото го подарих за един рожден ден навремето и само на гости съм го играл се чудя дали има всички необходими комоненти за игра в дигитализирането да си го изпринтирам целия. Картичките с арт и фигурките ще ги прежаля, важното е да има геймплейните компоненти.

19 Апр 2016 23:37
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Счупени/здрави стратове #114918
Сега си намерих пълен комплект на Джонга и ще тествам :-)
За съжалени другите съм ги забутал някъде - от Лорд и Магьосник имам само книжката и картичките с фигурите, Мъртви звезди картата и книжката без картичките. Карамба само книжката, Командос пък само картата и дневника.Троянската война и Смъртоносна битка - само книжките.
Та думата ми е за смъртоносна битка - не знам дали е тотално счупена но си спомних , че арта и сюжета бяха голяма гавра с играта и толкова ме бяха отблъснали, че дори не се занимах сериозно. Иначе флейвъра на героите поне в описанията им е хванат, бойната система ще трябва да я тествам за да видя дали има значение с какъв герой се биеш.

20 Апр 2016 00:16
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
Счупени/здрави стратове #114919
Има значение с какъв герой се биеш, защото се делят на няколко вида. За съжаление моята Смъртоносна битка е във Вилиан, а той е из България и не мога да си я взема, за да видя дали мога да вкарам ролевата система на Космическия патрул, която е много лека.

Избери своето приключение

20 Апр 2016 02:37
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Topic Author
Счупени/здрави стратове #114923
Смъртоносна битка съвсем не беше счупена, даже си вървеше много добре. За съжаление имаше една част от играта, която беше изключително насочена към мултиплейър - "минирането" на картата когато лошите настъпват, а добрите се отбраняват (нещо такова беше).
Турнира си беше съвсем в стил "АРЕНА", доста добре направен. Има значение с кой герой се биеш - в зависимост от това дали е "танк" или "нинджа" трябва да се подхожда различно. (Абе, като в "АРЕНА")
Финала беше "овъркил" - даже не съм сигурен дали не се обърках в един момент, толкова нагоре ми дойдоха битките в "отвъдното".
Според мен за феновете на жанра (по-скоро феновете на МК) си беше повече от добро преживяване.

20 Апр 2016 11:36
Monevwww's Avatar
Monevwww
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 743
Счупени/здрави стратове #114933
В Мегаигра имаше един мод за смесен страт между Смъртоносна битка и Лорд Дракон, който си работеше перфектно...поне по спомен. Имаше и такъв с Талисман...но аз Талисман така и го нямах и няма как да кажа...

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
Форум
/
Книги-игри
/
За заглавията от първата вълна
/
Стратове
/
Счупени/здрави стратове
Time to create page: 0.063 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Търся / Разменям / Купувам книги-игри и стратове (54 Мнения)
    • в Книжна борса / Търся / Разменям / Купувам
    • от Teo
    • Yesterday 15:33
    • Код за достъп (12 Мнения)
    • в ОБЩИ ФОРУМИ / Лично творчество
    • от kartacha
    • Yesterday 15:33
    • Ще отговаря ли Любо на въпроси? (190 Мнения)
    • в За книгите-игри / Въпроси към автори и художници
    • от Rahvin
    • Yesterday 14:26

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg