Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Много смешно пак. Айде изкарай най-доброто подобно, което НЯКОГА си чел, и да сравним с тва, което имам аз като излезе. Да видим кой кого.
Да, много правилно, и тъкмо ще е достъпно за повече читатели! Типични джонини от аналозите на нинджа във всяко фентъзи на фона на исторически сетинг !3. Дайовете: "Трите дузини" на Стареца, от които видяхте само един в действие, и то за малко (Абу Бурук в откъса). Абсолютни машини с (не)обясними свръхествествени умения; не се самоубиват, щото са твърде високо в йерархията и са посветени в повечето истини - пък не им се и налага. Поне докато не ги излови ъпгрейдваният Самир.
Няма нужда да стряскаме новите играчи с прекалено сложен сетинг, нали така ?
всъщност, трябва да проверя, кой го убиха, приближавайки се пеш, посред бял ден, в центъра на някой град, докато е с гардовете си.
В исторически сетинг си говорим за реалните дайове. Иначе сетингът е исторически, колкото "Здрач" и "Блейд" са "модерен ученически филм" и "модерен екшън" .Има много възможни варианти - но НИЩО, което да нарушава историческия сетинг. (За моите говоря - за реалните надявам се не питаш сериозно.)
Точно защото не съм чел твоето, мога само да съдя по това, което обясняваш. Съжалявам, но са ти противоречиви обясненията, ако първо пишеш за умения с "вътрешна енергия", после как даите имат свръхестествени умения, след това как и днес имало хора със свръхестествени умения, а накрая, че "реалните хора нямат необясними умения"!Сега пък съвсем се хвърли в циганския оркестър. Не те знам кви ги четеш по принцип, но тва тука НЕ е такова. Още веднъж, барем чатнеш тоя път:
1. Реалните хора нямат умения от Господ - нито каквото и да е друго необяснимо умение.
2. Героите в моите книги също.
Ако още веднъж споменеш ин/директно Здрач, Библията или друго парче шантава проза, БЕЗ да си чел моята, ще се обидя сериозно.
Ако не се лъжа това беше случаят на Боби Цанков.всъщност, трябва да проверя, кой го убиха, приближавайки се пеш, посред бял ден, в центъра на някой град, докато е с гардовете си. Повечето ги изтрепаха по нощите и ги гръмнаха с колите им. Естествено, модерното сравнение просто не е добро, защото обстоятелствата са далеч от същите
Да бе, номерът е, че аналога на това е:
Седи си бея в кервансарая, пуши наргилетоо, наоколо се мотат гардове. Влиза някой с увито лице и опънат лък, дига лъка, прицелва се и пуска една стрела в бея, после се чупи. Само на мен ли ми се струва малко невъзможно.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas