Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
В bgrabotodatel.com човек трудно би могъл да открие добри мнения за когото и да е. Рядко тъп сайт е, с много некачествена информация. Дава се възможност на разни анонимни хора да плюят на свобода.
Pe6ka_S_Mnenie ми обясни в една друга тема следното: "Ако хванеш да обясняваш на някого в прав текст колко е тъп - това би било обидна квалификация."
Отдъхнах си, модераторът не само не ме наказа, а даже ме насърчи, макар че в прав текст определих сайт за рядко тъпПък този сайт си има собственик и служители, току-виж някой съфорумник работи там... Всъщност, може би понеже не обяснявам на някого, а направо определям нещо като рядко тъпо, без да обяснявам, а?
Имам проблеми с езика понякога, прекалено откровен съм, до бруталност. Хора с комплекси трудно ме понасят. Осъзнавам, че на този форум ме търпят защото съм допринесъл за жанра, доказал съм и съм полезен с присъствието си.
Работодателят му веднага изравнява нашето предложение. Човекът остава във фирмата, но с много по-добри условия.
...
nixata, като видя някой да си слага мой израз за свой подпис (стига да не е това, че динозаврите са големи бозайници), логиката ме кара да залагам, че ще е по-скоро благосклонен към мен, мда![]()
"Крилата на проклятието". Не мога да си спомня какъв е бил курса на долара през '93, но "Крилата" излезе през '98 - тъкмо след милата Виденова зима и задаващата се деноминация. П. Станимиров ми връчи една стодоларова банкнота и когато я обмених се оказа, че парите са по-малко отколкото 1 месечна стипендия.
А коя беше твоята книга?На мен за моята единствена и останала неизвестна книжчица ми платиха 100 долара. Чувствах се като чичо Скрудж, макар че парите всъщност свършиха доста бързо.
![]()
Хм... Вярно, че 300 долара тогава май си бяха доста пари...
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas