Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
на базата на моя скромен житейски и трудов опит смятам, че с подобен стил на поведение Уейн ще отблъсне всекиинтелигентен и самоуважаващ се човек. Единствената причина, която определя подобно поведение като правилно, е Уейн да осъзнава, че няма какво да предложи на интелигентни хора, затова няма проблем да ги отблъсква, ако с това сплотява ядрото на заклетите си фенове.
Хора, които следват сляпо някого и нямат свое мнение, наричам "овце". И твърдя (неаргументирано и съвсем злонамерено, както е типично за мен), че с поведението си скоро Уейн ще остане заобиколен само от такива хора.
Всъщност, винаги ще има и клакьори, които имат някаква скрита изгода да следват лидера.
Съжалявам, може би съм малко елитарен за масовия вкус, но не си падам по форумна демокрация, при която всеки може да ме репликира без да влага мисъл и старание и да се прави на умен. Направил съм достатъчно, за да имам право да изисквам уважение. И виждам нещо обидно за мен както в кратките включвания на Verge Dreamond и на illithid, така и в дългото мнение на Longshot.
Не, но беше f***ng close. Ако хванеш да обясняваш на някого в прав текст колко е тъп - това би било обидна квалификация.Но не виждам нещо невярно в него и не виждам пряка обидна квалификация.
Съжалявам, може би съм малко елитарен за масовия вкус, но не си падам по форумна демокрация, при която всеки може да ме репликира без да влага мисъл и старание и да се прави на умен. Направил съм достатъчно, за да имам право да изисквам уважение. И виждам нещо обидно за мен както в кратките включвания на Verge Dreamond и на illithid, така и в дългото мнение на Longshot.
Колкото повече се зачитам във форума, толкова по-малко харесвам Майкъл.
Към всички - ще помоля да свалите флейма и да се придържате към темата (доколкото разбрах - работи ли системата за доставки на Уейн, и пропаганда ли е неговото начинание с новата вълна).
Майк да споделя нещо. Твоите книги игри бяха добри не защото ти си най-добрият, а защото политиката за орязване на епизоди на Мега\Бард (от няколкото поста в коментарите на някои автори останах с това впечатление, за съкращаване на обема на книгите игри), унищожаваха качеството на книгите на другите автори.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas