Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Но, за да съм коректен (по-точно милостив към Сим), ще призная, че имах съученик, който адски се беше вдъхновил от "Трошача" и доста време в клас говореше само за това.
Разбира се, след това не просперира в живота. Подозирам взаимовръзка.
Брилянтна идея. Дайте първия набор избори и пускаме темата.От тук нататък, единственото, което може да обогати темата, сигурно е да се направи колекция с най-култовите "избори" на Сим Николов
![]()
Сим навремето беше обявил продължението на Трошача, но модераторите го изгониха и му изтриха темата.
Може да не си единственият, на който Върджил е любимият автор, аз пък не съм единственият, който я определя за най-слаб. На всичкото отгоре такива като мен има много, а вашта партия сте сериозно малцинство. Въздържай се от определения кое е излагация и кое не, нека хората сами преценят.@Meriadoc: Да се самозакриват модераторите веднага. Ако си сериозен и аз съм.
И още, видях, че посочи Върдж като тъп автор, а Сим като интересен за теб. При мен пък е точно обратното, но не ми пречи да оценя литературните качества на Сим. Но да наречеш Върдж тъп, при все, че не съм единственият, на който тя е любимият КИ автор си е... излагация. Да не говорим, че от КИ авторите тя е в горната графа, дефкато занимава се с писане активно и има издания зад гърба си, различни от сборник с разкази, т.е. знае за какво става дума. Не мисля, че е тъп автор. Твое мнение, но доста крайно.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas