Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Джордж, здравей и от мен!
Повечето от твоите нещата, които успях да прочета, бяха интересни. "Господарят на Мрака" и "Древното зло" са ми сред фаворитите, най-вече защото са фентъзи и има добра литература.
Имам и двата страта Лорд и магьосник и Лорд Дракон, но нямаше с кой да играя, а сам е странно
Лично за мен, ако правилата са сложни, просто ги пропускам и бягам напред, за да прочета историята.
2. Абе според мен звучи ок, да чуем какво мислят останалите2. Дали имам или пиша нова книга игра. Нямам, но мога да напиша. Годините малко са ме променили и ако сте готови да четете нещо обемно като "Колелото на времето", изработено в стил "Начален курс по теоритична механика", забавно като трактат на Кант и вярно като предизборна реч... моля последствията са за ваша сметка!
6. Накрая за Асен - за да го прочетат всички! Остава и теб да не те помня! Разконспирира ми бойната система в Арената и взе, че преби шампиона! Не те ли е срам!
Асен идваше в издателството с още двама приятели: Петър и... не помня името на другото момче. Асен беше разучил всички бойни схеми и все разправяше, че са елементарни. Петър носеше един бележник от който ми прилошаваше. Проследяваше цялата игрова схема и записваше и най-дребните пропуски. Ако тогава имаше начин да работят в издателството и да четат коректурите... е-ех... мечти!
7. Правописните грешки. Или намерете онлайн-коректор или не ги забелязвайте. Едно време Джени (коректора в Мега) твърдеше, че имам програма която поставя хаотично 10 000 запетайки и на случаен принцип променя членуването.
Това с коректурите нямаше да е лошо, вярно, предвид, че с Елин и Петър до 2 дни след излизането на книгата имахме рецензия с коментари по сюжета, схемата, корекция на сбърканите препратки и хак на бойната система.
Аз не го казах като шега
Това с коректурите нямаше да е лошо, вярно, предвид, че с Елин и Петър до 2 дни след излизането на книгата имахме рецензия с коментари по сюжета, схемата, корекция на сбърканите препратки и хак на бойната система.
Сега може да изглежда като шега, но е напълно вярно. Ти поне знаеш с какви темпове трябваше да работя. Всеки месец една стратегия, една книга и участие в списанието. Просто нямаше как да не се натрупват все повече и повече грешки. Много ми липсваше редактор, който не само да чете, ами да е наясно с игрите.
Знаеш и че не можеше просто така да се откажа или да почна да мрънкам и да капризнича и че не беше само въпрос за пари, както се подхвърля тук-там. Познаваме се от Астрала - там не беше толкова напрегнато, но и условията на пазара бяха други.
Ако правихме по една стратегия за около 6 месеца всичко щеше да е друго...
Здравейте всички!
Много съм трогнат от вниманието Ви! Казвам го напълно искрено, не като стандартна любезност!
Ще отговоря поред на някои от въпросите. За икономия на място няма да цитирам, а ще правя краткорезюме. Ако пропусна нещо - подсещайте ме.
Мен лично много ме стоплят откровения като тези на Митко в темите на авторите, така че специално го приветствам с добре дошъл в Задругата.
![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas