Хм, пропускаш "Красавицата и Ченгето", която си беше страшно смешна книга и едновременно интересна като игра и стил на писане.Аз четях книгите на Майндкрайм особено след като премина в Хермес. За мене те бяха доста солидно качество като игра и като история. Особено супер тройката - Черната маска, Клопка за победители и Пробив в NBA. Това за мене бяха върха на сладоледа. Толкова съм ги преигравал, че кориците в краищата където държах с пръсти се избелиха и боята остана по пръстите ми.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Тарикат ХХ ранг, за последно съм писал през лятото на 1999-та. След това съм обмислял възможност да се върна под някаква форма към писането, но никога не съм стигал дотам да напиша дори един ред от произведение.
Lachdanan, коментарът ти е точно в стил "Любо Николов", което може би ще объркаш с комплимент... Предишното ти мнение беше доста по-добро, повечето от критиките към мен бяха конкретни и коректни.
Всъщност, кой съм аз, че да се произнасям?! Гледам класацията на Топ 30 книги-игри - има само една моя книга в първите 12, а и тя е по средата, значи съм бил средна работа. Пък аз твърдо вярвам, че съм бил номер едно, значи всъщност съм неадекватен и по-добре да не си отварям устата.
Значи си падаш малко мазохист.. от тия дето веднъж са пипнали печката (т.е. чели са пред/следговора на Майкъл), ама искат да проверят дали и следващия път ще е горещо.Аз откъде да знам, че няма да ми хареса и какво ще пише вътре без да съм го прочел?
У но липсва Гневът на викингите. В каталога за спортни игри моите са 2 от общо 8... ами трите за баскетбола!?
А из този сайт обидите към мен продължават. В каталога за исторически книги-игри някакси попадат Зоро, Титаник, Херкулес, но липсва Гневът на викингите. В каталога за спортни игри моите са 2 от общо 8... ами трите за баскетбола!?
А, това за обидата съвсем го пропуснах. Ако ще те успокои, пропуснати са и един билюк книги на други автори.А из този сайт обидите към мен продължават. В каталога за исторически книги-игри някакси попадат Зоро, Титаник, Херкулес, но липсва Гневът на викингите. В каталога за спортни игри моите са 2 от общо 8... ами трите за баскетбола!?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas