• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
За форума и сайта
/
Рецензии на книги игри

Рецензии на книги игри

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
05 Май 2011 17:57
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 116
Topic Author
Рецензии на книги игри #12105
Така, последно ви баламосвам днес. Ян и Вилиан искат към всяка книга в каталога да има и рецензии от фенове - моля всеки който си има любима и има желание да пише - да постне тук своята рецензия.

Най-добрите рецензии ще бъдат качени към описанието на книгата, ако автора е съгласен. Необходимо е само спойлерите (ако има такива) да се маркират по някакъв начин.

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

05 Май 2011 18:09
SoulRaiser
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 5
Рецензии на книги игри #12106
ТЪМНАТА СТРАНА НА ЗЕМЯТА!

Заплюл си я е. :D

The power is still within...
Да ползвате този форум е привилегия, не право!
Евалата, пичове, Рейзър се завръща...
...немаше ме щото вдигах нова къща.

05 Май 2011 19:39
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 472
Рецензии на книги игри #12126
Нокти срещу огън - К. Уолъмбъри

Втората част на епичното приключение за Реката, от която никой не се завръща, продължава историята на тримата другари, събрали се под натиска на съдбата. Течението на реката ги довежда до тайнствен остров, на който силите и съобразителността им ще бъдат тествани от Херцога - потайният владетел на острова, чиито мотиви в историята са неизвестни. Ще успеят ли тримата приятели да се измъкнат от острова и да разкрият къде изчезват чудовищата на точно определен времеви период? Ще могат ли да се справят с всички опасности и многократно превъзхождащия ги враг? Открийте сами в невероятното фентъзи приключение "Нокти срещу огън" - втора част на трилогията "Реката, от която никой не се завръща".

05 Май 2011 20:03
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Рецензии на книги игри #12132
Реката, от която никой не се завръща - К. Уолъмбъри

Светът гъмжи от чудовища. Никой не помни кога и откъде са дошли, единственото ясно нещо е, че не могат да бъдат убити. В малко, скътано в планината селище, в страх живеят последните останали човеци. На всеки 10 години експедиция тръгва по Реката за да търси други хора и отговор на въпроси. Нито една експедиция не се е завръщала. Когато настъпва часът нови доброволци да тръгнат в търсене на истината, съветът на старейшините взема решение експедициите да бъдат прекратени. Млад войн, с кипяща кръв и остър ум, решава, че не желае да изживее живота си като затворник и заедно с добрия му приятел Халип се отправя на смъртоносно пътешествие по Реката, от която никой не се завръща. Ще успеят ли двамата другари да открият отговори или ще намерят смъртта си? Безсмъртни ли са наистина чудовищата? Открийте сами с невероятното начало на трилогията "Реката, от която никой не се завръша".

05 Май 2011 21:12
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Topic Author
Рецензии на книги игри #12136
Радо, айде и третата да можем да ги оформим като от един автор.
C`mon! You can do it.

05 Май 2011 21:25
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
Рецензии на книги игри #12138
Вземете моето голямо мнение в Футболмания 98. Това е пълната му рецензия.

Избери своето приключение

05 Май 2011 23:43
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Рецензии на книги игри #12188

Pe6ka_S_Mnenie писа: писа:
Радо, айде и третата да можем да ги оформим като от един автор.
C`mon! You can do it.
хахаххахахахаха - да ти кажа не ми се искаше да пиша за третата :) Ама, айде щом сте ме помолили ще го спретна. Дори ще опитам да е максимално положително, с оглед на търсената цел :lol: Само да мине 12 часа...

06 Май 2011 00:29
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Рецензии на книги игри #12198
Леденият вихър на смъртта - К. Уолъмбъри

Дългоочакваният финал на една епична история! След дълги премеждия и игра със смъртта, нашите герои успяват да отблъснат свирепите атаки на чудовищата и да запазят живота си, но на висока цена. Всички запаси от земно масло и дърва са изразходвани. Чудовищата напускат човешкия свят необезпокоявани, но те скоро ще се завърнат и няма кой да ги спре. А така ли е наистина? Ще оставите ли родната си страна в лапите на зверовете или ще предприемете самоубийствена мисия и ще ги последвате през тайния портал към неизвестното? Не губете време, а поведете хората си към последната битка за бъдещето на човечеството в големия финал - "Леденият вихър на смъртта".

07 Май 2011 11:30
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 27
Рецензии на книги игри #12262
ОГНЕНА ПУСТИНЯ

Естествено, първата ми статия трябва да бъде за първата книга-игра, излизала на пазара в България. Малко предистория: авторът попада на книга-игра на улична сергия, прежалва малкото пари в отънелия си джоб и я купува. Изиграва я няколко пъти, харесва му и решава да напише нещо подобно. Раждат се първо „В Лабиринта на Времето” и „Замъкът на Таласъмите”, които по-късно излизат в ИК „Плеяда”. „Огнена Пустиня” е третата написана книга-игра, която става обаче първа издадена и има работно заглавие „Долината на Изгубените Сънища”. Издателката от „Еквус Арт” Галина Томова-Станкева казва, че е прекалено дълго и Любомир Николов го съкращава до сегашното.
Историята: Ти си скромен воин, който живее като дървар в Старата Гора. Появява се добрият вълшебник Сиян, който те вербува за благородната кауза, а именно: злият магьосник Агамор е откраднал и заключил хорските сънища за своите пъклени планове, а ти трябва да ги освободиш. Препасваш меча, напълваш раницата си с вълшебни дарове от Сиян и заедно с двама други доброволци поемате напред, към приключението. А приключението определено си струва: първо, трябва да избереш своя маршрут – дали ще минеш през планините, през пустинята или по реката. Опасностите, които те дебнат навред, са безмерни: разбойници, наемни убийци, пустинни грабители, речни пирати, всякакви чудовища, даже епична гладиаторска битка с митологични създания.
Десертът, естествено, е зловещият сблъсък между теб и злия магьосник. Една от любимите ми книги-игри, носеща в себе си неповторим чар и навяваща ми странна носталгия към несравнимата красота на пустинята. Блестящо фентъзи, нелишено от доза страх, включващ вампири, мрачни подземия и прочее изправящи косата неща. Да не забравяме и приказният елемент, който за мен лично е най-добре засегнат в магическите предмети, които можеш да вземеш за приключението. Сред тях не мога да не спомена любимите ми бездънна манерка (побираща цяло езеро вода), лъжлива жаба (способна да надхитри всеки), билка отвори-вратичка (отключваща всяка врата), лепнещи ръкавици (за изкачване на непристъпни стени) и какво ли още не. Една книга, която е напълно достоен баща на жанра у нас.
Прочетете, велико е.

07 Май 2011 21:57
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Topic Author
Рецензии на книги игри #12265
Супер сте! Чакам следващите ревюта!
Забравих да уточня само - моля всеки да пише в какъв вид да го спомен като автор на ревюто - с неговото си име, с форумния ник?... :s

Нека който е заявил ревю драсне по още един пост. :)

08 Май 2011 00:37
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Рецензии на книги игри #12287
Хм, може би трябва да се стандартизира - върви ли под едната книга Иван Николов, а в съседната от me4kata_88r_ :lol:
Мен ако ме ползвате предпочитам "Радослав Апостолов" 8-)

08 Май 2011 01:30
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Topic Author
Рецензии на книги игри #12294
Ем при условие че повечето книги игри бяха издадени с псевдоним ми се струва даже вероятно хората така да искат. :D

08 Май 2011 02:10
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Рецензии на книги игри #12297
Между другото същото ми прави впечатление и за авторите в сайта - Джордж, Уейн, Блонд, Майкъл и Любомир Николов и Елена Павлова.

09 Май 2011 11:45
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 27
Рецензии на книги игри #12372

Meriadoc писа: писа:
Между другото същото ми прави впечатление и за авторите в сайта - Джордж, Уейн, Блонд, Майкъл и Любомир Николов и Елена Павлова.

Да, трябва и там да го стандартизираме. Най-малкото Любчо е известен най-вече като Колин Уолъмбъри сред феновете, а Джордж има няколко псевдонима още освен този.
Аз, също като Мери, предпочитам да съм с име и фамилия под ревюто си - Бранимир Събев.

11 Юли 2011 18:55
kalin.tsvetkov
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Рецензии на книги игри #18793
Абе, само не ми стана ясно, защо тука да пускате рецензии? Нали под книгите си имаше няк'ви места за коментари. Аз специално съм пускал за някои книги там.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
За форума и сайта
/
Рецензии на книги игри
Time to create page: 0.068 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Най-слабият български автор. (51 Мнения)
    • в За книгите-игри / За авторите и художниците
    • от ringlas
    • Today 17:40
    • Размисли в-у Сим и Прокълната(та му) Земя (87 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Сим Николов
    • от LethianDreams
    • Today 10:52
    • Търся да купя Ледената Цитадела (3 Мнения)
    • в Книжна борса / Търся / Разменям / Купувам
    • от logus
    • Yesterday 17:31

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg