Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Абе и Асен не е чел онова нещо за което твърди, че го има нейде, въпреки че 150 финала спокойно се събират в книжките от поредицата Избери своето приключените. Не знам колко ви се е сторило готино тово на вас, но мене не ме радва точно тая поредица.Тоест, не си ги чел, но твърдиш уверено какво няма, пренебрегвайки уверено факта, че негативните твърдения не могат да се доказват.
Това не е интуиция, а надежда, че желаното е действителност !
Аме дестъни куест на Микаеле в една от съседните теми казват, че е в пъти по-добра...Глупости. Тва важи за вас точно. А и аз като вас искам да има други като КМ. Обаче няма.
Айде намери по-добра.
А интуицията в случая е сто пъти по-маловажна от екстраполацията. Но за екстраполацията ти трябва и база.
Добре никой ли не е чел книгите от линка който дадох
www.abandonia.com/es/node/26162
Екстраполацията е проста. Гледам един относително пълен списък на КИ, излизали на Запад, и мисля каква е вероятността у нас да са излизали най-добрите. Чисто по бройка ми се струва по-малък от 5%, което за мен не са добри шансове.Глупости. Тва важи за вас точно. А и аз като вас искам да има други като КМ. Обаче няма.
Айде намери по-добра.
А интуицията в случая е сто пъти по-маловажна от екстраполацията. Но за екстраполацията ти трябва и база.
Добре никой ли не е чел книгите от линка който дадох
www.abandonia.com/es/node/26162
В България издадоха 4 за самотния вълк. Хубави са, но не бих ги нарекал "най-доброто".
Екстраполацията е проста. Гледам един относително пълен списък на КИ, излизали на Запад, и мисля каква е вероятността у нас да са излизали най-добрите. Чисто по бройка ми се струва по-малък от 5%, което за мен не са добри шансове.
От друга страна, ти се изсили да даваш гаранции, че няма по-добро. На теб се пада и да го докажеш !
Някой чел ли е НЕЩО повече от първите четири ?
Екстраполацията е проста. Гледам един относително пълен списък на КИ, излизали на Запад, и мисля каква е вероятността у нас да са излизали най-добрите. Чисто по бройка ми се струва по-малък от 5%, което за мен не са добри шансове.
От друга страна, ти се изсили да даваш гаранции, че няма по-добро. На теб се пада и да го докажеш !
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas