Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Браузнах из текста, има грешки. За начало, първото правило, широко дискутирано тук:
viewtopic.php?f=58&t=3195
е нарушено на доста места.
- Прав си. – французинът те потупва по рамото и се усмихва доволно. – Почваш да мислиш като истински морски вълк. Какъв е планът ти?
- Кристално, капитане. – очите му се присвиват преценяващо, но вече по-голяма част от Порт Роял е чувала за уменията ти със сабята. – Нито аз, нито някое от момчетата ми не би си помислил да ви създава проблеми, сър.
- Тоя луд ли е? – на Кристоф вече му се налага да вика, за да се чувате. – Никакъв шанс няма да ни уцели в такова море!
На мен разказът ми хареса много, но имам един въпрос относно кодовите думи - голяма част от тях като че ли не влизат никъде в действие, а само се записват - аз ли нещо не съм разгледал като хората или те ще участват в някакво продължение например?
Веднага щом имам време ще я разцъкам, очаквам играта да е на ниво.
- Прав си. – французинът те потупва по рамото и се усмихва доволно. – Почваш да мислиш като истински морски вълк. Какъв е планът ти?
- Кристално, капитане. – очите му се присвиват преценяващо, но вече по-голяма част от Порт Роял е чувала за уменията ти със сабята. – Нито аз, нито някое от момчетата ми не би си помислил да ви създава проблеми, сър.
- Тоя луд ли е? – на Кристоф вече му се налага да вика, за да се чувате. – Никакъв шанс няма да ни уцели в такова море!
Сигурно има и още. Честно казано, недоумявам защо искаш примери, като можеш да отвориш и сам да видиш.
Предполагах че ще кажеш нещо такова. Няма нужда да го взимаш навътре, виж един Сикамор например - посочваш му ред по ред какво е сбъркал, той ти благодари учтиво, а резултата пак е все едно ти е теглил една. Просто е по-елегантно.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas