Такаа интересна история винаги съм харесвал пиратските книжки.Лека,бързо се изиграва,доста добре за зарибяване на нови читатели.Все пак това мисля е основната цел.
Сега кусурите според мен:
- ми много лесна бре ,както казах сигурно е заради зарибяването на новите ам чак пък толкова.Играх я без да се замислям през просото и не успях да умра
-самия сюжет е класически-битки съкровище демек супер,ама към края с тия семейни мелодрами замяза на сапунка
-при битката ме питаха ква ми е оценката за точност-аз пък питам защо ми е такава след като изрично се казва,че корабите са на 5 метра един от друг.егати трудната стрелба рийш.освен тва след кат съм толкова близко мога да си ги потопя с оръдеен залп вместо да стреля по паулбата и да се занимавам с битки с многоброен екипаж
- и накрая,ами не разбрах за какво са ми тези точки отношения.По горе прочетох че трябвало да имам поне три ми не е вярно и без тях се минава.Единствения път който ме попитаха за тях беше там кат си говорех с мерцедеса на кораба,ама тва не ми попречи да победя
ПП Успех с и здаването и очаквам продължение
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Къв ти е проблема за обем даже ще е страхотно,ако го докараш до книжка.Иначе играта се минава спокойно и без да боцкаш Мерцедеса,може би трябва някъде дакажеш че тва трябва да стане или още по добре,ако не си я боцнал да не може да победиш демек нещо да те извърти за съкровището.И още нещо по описанието в началото останах с впечатлението че Кристоф може да ми извърти някой кален номер,а той кротък като агънце.
Коя е тая Гейма и за какво става?Гейма - да кажем, че става.
Коя е тая Гейма и за какво става?Гейма - да кажем, че става.
За правописните грешки: може да забележете в издателското каре че си имаме коректор =)
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas